Continental Conti Escape 90/90 R21 54S

Новинка
Модель: 68942
Виробник: Continental
0
Характеристики
Модель - Conti Escape
Ширина - 90
Профіль - 90
Діаметр - 21
Індекс навантаження - 54 - до 212 кг
Індекс швидкості - S - до 180 км/год
Переглянути все
Під замовлення
4180.00 грн.
Завдаток на товари під замовлення 20%

МОТОШИНИ CONTINENTAL CONTIESCAPE

Continental ContiEscape – літній варіант мотошини для універсального використання, що показує чудові експлуатаційні характеристики на трасах різного типу. У цій моделі застосовані останні напрацювання німецьких інженерів, що дозволили досягти оптимального зчеплення та стабільності на міському асфальті та грунтовому покритті за містом.

Унікальний підбір компонентів гумової суміші

У складі компаунду оптимальне поєднання компонентів, здатних забезпечити стабільність та ідеальне зчеплення з покриттям у різних режимах їзди. Еластичність суміші підвищена, що дає можливість впевнено переміщатися мокрою трасою. Протекторні блоки швидко відновлюються, і це підвищило комфорт при пересуванні по нерівних ділянках та вибоїнах. Крім того, покращилася зносостійкість та довговічність шин.

Протектор із агресивним дизайном

Блоки протектора реалізовані за допомогою унікальної технології 3D-моделювання, що дозволило отримати такі параметри, як покращене управління та стійкість на трасі у різних швидкісних режимах. Форма блоків незвичайна, кромки гострі, що сприяє відмінному зчепленню з дорогою.

Аквапланування практично повністю відсутнє, а бруд і вода ефективно відводяться з точки контакту, яка має збільшену площу, стабільну як при їзді на прямих ділянках, так і при віражах. Плечова зона стала ширшою, що покращило зчеплення при маневруванні та знизило ризики падінь. Тестування моделі показало чудові динамічні характеристики, хороший зворотний зв'язок за різних стилів управління.

Переваги німецьких мотошин універсального формату

Гумова суміш з унікальним підбором компонентів та дренажні канавки сприяли покращенню зчеплення з мокрою поверхнею, зниженню аквапланування до мінімальних показників.

Гострі кромки протекторних блоків покращують позашляхові характеристики моделі.

Плечова зона з більшою площею, яка робить байк стійким навіть при сильних віражах та маневруванні.

Особливі добавки в компаунд, що підвищують довговічність та стійкість каркасу до механічних деформацій.

Дана модель високоякісних німецьких мотошин ідеально підійде для любителів міської їзди, які часто виїжджають за межі асфальтованих трас, що переміщуються бездоріжжям. Придбати її можна недорого у нашому  магазині metrader.

Загальні
Модель Conti Escape
Ширина 90
Профіль 90
Діаметр 21
Індекс навантаження 54 - до 212 кг
Індекс швидкості S - до 180 км/год
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.