Виробник:

Пилосос акумуляторний BLACK+DECKER BHFEV182B

Артикул: 86410
8 359 грн
Зробимо знижку: 417 грн.
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Особливості BHFEV182B
✔ Інноваційне рішення в акумуляторних пилососах Black+Decker: система знімного акумулятора дозволяє використовувати акумулятори з іншої техніки і інструментів Black+Decker (модель BHFEV182B сумісна з іншими акумуляторами Black+Decker 18В). Комплект поставки без акумуляторів і зарядного пристрою дозволяє зекономити кошти на покупку пилососа.
✔ Система 4-в-1: вертикальний акумуляторний пилосос з турбощіткою для прибирання підлогових покриттів; компактний пилосос з подовжувальною штангою для прибирання високорозташованих поверхонь; компактний пилосос з турбощіткою для ретельного прибирання м’яких покриттів; компактний пилосос для прибирання різних поверхонь і меблів.
✔ При використанні пилососа з Li-Ion акумулятором 18 В і ємністю в 2,0 Аг час роботи пилососа на одному заряді складає до 58 хв.
✔ Фільтрація ЦИКЛОН з HEPA-фільтром в поєднанні з системою очищення фільтра від сміття забезпечує високу силу всмоктування в 38 аВт і очищення пилозбірника та фільтра, не доторкаючись до сміття. Вбудована система очищення фільтра дозволяє провести очистку фільтра, не виймаючи його з корпусу пилозбірника.
✔ Натисненням на велику клавішу пилозбірник (і фільтр) від’єднується від корпусу для сухого чи вологого очищення. Прозорий корпус пилозбірника (650 мл) контейнерного типу (без мішка) дозволяє контролювати кількість зібраного сміття і проводити своєчасну очистку.
✔ Регульована швидкість повітряного потоку і 3 режими швидкості обертання турбощітки дозволяють оптимально підібрати режим роботи для якісного прибирання та оптимального витрачання заряду акумулятора.
✔ Індикатор рівня заряду акумуляторної батареї повідомляє про ступінь заряду акумулятора, попереджаючи про низький рівень, а також відображає процес зарядки, інформуючи про ступінь накопиченого заряду акумулятором під час заряджання.
✔ Можливість від’єднання акумулятора дозволяє заряджати резервний акумулятор окремо від пилососа і при необхідності збільшити час прибирання, замінюючи акумулятори по черзі.
✔ Індикатор засміченості фільтра автоматично визначає ступінь засміченості фільтра і дає рекомендації щодо необхідності очищення для забезпечення високої сили всмоктування.
✔ Світлодіодне підсвічування турбощітки: 4 потужних світлодіоди покращують видимість забруднених поверхонь, мінімізуючи кількість пропущених ділянок підлогового покриття.
✔ Турбощітка оснащена системою захисту від перенавантаження: в разі блокування турбощітки (при намотуванні ниток або довгих волокон) обертання щітки автоматично вимикається, щоб уникнути перенавантажень приводу і знизити ризик пошкодження килимових покриттів.
✔ Спеціальна конструкція турбощітки для максимально якісного прибирання килимових покриттів з невеликим ворсом забезпечить ефективне прибирання за мінімальну кількість проходів.

Технічні характеристики BHFEV182B
Виробник BLACK+DECKER
Країна-виробник Китай
Напруга, В 18
Повітряна потужність, аВт 38
Час роботи, хв до 58
Джерело живлення акумуляторне
Об’єм пилозбірника, л 0.65
Вага, кг 2.7

Комплектація
✔ Щілинна насадка - 1 шт
✔ Конектор для кріплення аксесуарів на пилососі - 1 шт
✔ Настінний адаптер для зарядної док-станції - 1 шт
✔ Настінне кріплення (2 дюбеля, 2 гвинта) - 1 комплект
✔ Без акумулятора
✔ Без зарядного пристрою

Переглянуті товари