Viber
Великдень
Закрити
Замовляйте
Цілодобово
Оплата
Готівкова, при отриманні, безготівкова
Visa, MasterCard, Apple Pay, Google Pay
Ranger

Стіл Ranger Rcase TA-519 (RA 1103) складаний з тумбою

Артикул: 136915
 
 
Голосів: 1
Оцінити
Написати відгук
2 499 грн.
На складі:  у наявності

Характеристики

БрендRanger
МаркаRcase TA-519 (RA 1103)
Типстіл складаний з тумбою
ВиробникКитай
Гарантія / Сервіс12 місяців
Ціна заштуку

Умови оплати

Ви можете купити стіл Ranger Rcase TA-519 (RA 1103) складаний з тумбою у Києві, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Івано-Франківську, та інших містах (доставка кур’єром по місту та Україні). Можлива безготівкова передоплата на розрахунковий рахунок, онлайн оплата пластиковою карткою Visa / MasterCard або оплата за товар на місці — при отриманні.

Опис стола Ranger Rcase TA-519 (RA 1103) складаний з тумбою

Плануєте незабутні пригоди на свіжому повітрі, чи то похід, пікнік чи рибалка? Зустрічайте вашого нового вірного супутника - складаний стіл із тумбою Ranger Rcase TA-519! Цей компактний та зручний стіл стане невід'ємною частиною вашого відпочинку на природі, надаючи все необхідне для комфортного відпочинку.

Відмінна функціональність

Забудьте про необхідність тягнути за собою важкі сумки з продуктами та посудом – двосекційна полиця закритого типу стане ідеальним місцем для їх зберігання. Непромокальна та міцна тканина гарантує, що ваші речі завжди будуть у безпеці, а доступ до полиць з двох боків робить використання столу ще зручнішим. Пластикові пластини на дні полиць забезпечують додаткову міцність, а три кишені з боків і два спеціальні відділення із щільної тканини забезпечують максимальну організацію простору. Крім того, блискавки на подвійних замочках гарантують надійне закриття відділень, зберігаючи ваші речі у безпеці.

Легкий та компактний

Складений стіл легко перетворюється на компактну валізу з ручкою для зручного транспортування. У комплекті поставки ви знайдете також чохол для зберігання, що робить перенесення ще зручнішим. З двома рівнями висоти - 68 см і 54 см, цей стіл ідеально підходить для різних ситуацій, будь то прийом їжі або просто відпочинок із друзями на свіжому повітрі.

Задати питання

  • code
Знайдено: 0 товарів
Показати товари >
Для здійснення покупок дозвольте, будь ласка, приймати cookie в своєму браузері.