Кондиціонер Daikin FTXF35A/RXF35A

Кондиціонер Daikin FTXF35A/RXF35A

34 350 грн.

В наявності

34 350 грн.

Код товара: 15085
Категорії: , ,

Опис

Інверторна спліт-система Daikin FTXF35A/RXF35A – новинка 2018 року в сегменті недорогих кондиціонерів від компанії Дайкін. Ця модель відрізняється найвищим рівнем енергозбереження, надійності, має велику кількість додаткових функцій та налаштувань, при цьому відрізняється дуже привабливою ціною.

Daikin FTXF35A/RXF35A здатний підтримувати оптимальну температуру в приміщеннях площею до 35 м.кв, холодопродуктивність досягає 3,3 кВт, теплопродуктивність 3,5 кВт, у режимі підвищеної продуктивності 3,8 та 4,8 кВт відповідно.

Основні переваги Daikin FTXF35A/RXF35A:

  • Використання нового інверторного компресора (Swing compressor) у поєднанні з фреоном R32 забезпечило дуже високий рівень енергоефективності — А++ у режимі охолодження, А+ у режимі нагрівання.
  • Завдяки інверторному компресору, опрацьованій конструкції внутрішнього та зовнішнього блоків та якісним матеріалам рівень шуму від спліт-системи Daikin FTXF35A/RXF35A зведений до мінімуму.
  • Ви можете керувати цим кондиціонером через інтернет за допомогою смартфона або ПК через спеціальний додаток – цю можливість забезпечує онлайн-контролер.
  • Режим роботи Econo дозволить вам обмежити потужність кондиціонера у випадку, якщо електрична мережа будівлі перевантажена і необхідно суворо контролювати кількість і потужність споживачів, що підключаються.
  • Користувачеві доступні такі додаткові режими роботи, як Вентиляція, Осушення, Автоматичний режим роботи.
  • Залежно від вибраного режиму автоматично змінюється кут подачі повітря. При роботі на охолодження він подається нагору, щоб запобігти протягам, при роботі на обігрів – вниз на людей.

Характеристика

Основні
Реком. площа обслуговування, кв. м

Режими роботи

Бренд
Бренд

Країна реєстрації бренду

Гарантія від виробника

Відгуки

Відгуків немає, поки що.


Будьте першим, хто залишив відгук “Кондиціонер Daikin FTXF35A/RXF35A”“