>
В наявності
27499 грн
22791 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

6 187 шт.
4 шт.
52.2 × 21.8 × 48 cm
18+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
27628 грн
22900 грн
+ =
27998 грн
23211 грн
+ =
29698 грн
24639 грн
+ =
27698 грн
22959 грн
+ =
27898 грн
23127 грн
+ =
28198 грн
23379 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Життя мисливця за головами однаково сповнене небезпек та цікавих зустрічей. Вирушайте разом з Мандалорцем назустріч пригодам у наборі LEGO “Гострий Гребінь”, результат яких ніколи не можна знати наперед. Усередині вже не може дочекатися відправлення його вірний помічник - Грогу.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75331 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 6187 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 18 років. Тема набору - космічний корабель.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Фігурки на борту

Завдяки своєму великому розміру, Гострий Гребінь може вмістити багато пасажирів. Серед них завжди можна зустріти як напарників, так і бранців мисливця:

  1. Мандалорець (Дін Джарін) – мисливець за головами. Перед тим, як придбати свою броню з безкара, герой носив міцний сплав дюрасталі, і ця мініфігурка черпає натхнення з ранніх епізодів. Двоколірна накладка на правому плечі надає гарного кольору. Також фігурка має новий шолом. Як завжди, Дін Джарін представлений з фазоімпульсною гвинтівкою Амбань;
  2. Грогу - чутливий до Сили знайда. Фігурка має спеціальну голову, що передає величезні вуха та очі. Одягнений він у світло-коричневу мантію. Коли його виявляють, Грогу подорожує в ширяючый білій колясці , і тут він у ній же;
  3. Куііл – фермер. Голова виглядає подовженою і відтворює характерні щоки раси. Він одягнений у робочий одяг і має хустку на шиї. На голові також підняті окуляри. З аксесуарів рюкзак та гайковий ключ;
  4. Митрол – представник раси, схожої на амфібій. Персонаж впізнаваний через друковані плавці і шипи на блакитній голові. Носить він коричневий одяг. Також включає пару наручників для перевезення на борту.

Також додана істота - бларрг, якою може їхати Куііл або будь-який інший персонаж.

Гребінь з конструктора LEGO

Великі набори LEGO потребують додаткової надійності, щоб їх можна було переносити. Це створюється з допомогою спеціальних прийомів складання. У наборі LEGO 75331 це деталі, Technic затиснуті між шарами пластин. Цей поширений метод надійний, оскільки він зміцнює основу фюзеляжу перед з'єднанням кутових секцій з обох боків. Далі увага швидко переключається на інтер'єр. Стіни побудовані у два шари, починаючи з кількох колон. Шасі міцно з'єднане з основою фюзеляжу, знову ж таки завдяки жорсткій конструкції. Двигуни інтегровані у модель.

Але збірка – не єдина визначна частина набору. Модель має довжину 72 см, включаючи лазерні гармати, що виступають. У готовому вигляді він має безліч цікавих рішень та функцій:

  • вгорі знаходиться рятувальна капсула;
  • усередині можна побачити всі деталі інтер'єру від заморожених нагород до обладунків Боби Фетта;
  • двері, що відкриваються, дозволяють мініфігуркам потрапити у вестибюль за кабіною, де є місце для ширяючої коляски;
  • верхню палубу можна зняти, щоб дістатися всередину вантажного відсіку та спальні;
  • фігурки можуть увійти в транспорт, використовуючи посадкові трапи з обох сторін, які розкриваються у два етапи.

Корабель супроводжується інформаційною табличкою, де є місце для мініфігурок.

Застрибуйте на борт у наборі LEGO "Гострий Гребінь" і будьте готові до захоплюючих пригод у компанії цікавих персонажів.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    11 жов, 2022
    Думаю стосовно зовнішнього вигляду корабля все і так зрозуміло - він суперовий. На кораблі достатньо місця, щоб розмістити всі фігурки та аксесуари, і, що важливіше, щоб помилуватися всіма деталями, які знаходяться всередині. Серед них я помітив декілька відсилок на серіал. 1) червоний дріт - постійні намагання Грогу допомогти у ремонті корабля. 2) броня Боби Фетта, яка демонструється поряд зі зброєю. 3) блакитні макаруни (Navarro Nummies?). 4) сіра куля Грогу, яка помітно стоїть на джойстику ліворуч від крісла Мандо. Впевнений, що цей список можна продовжувати, але це поки те, що віднайшов я.
    Достоинства:
    Величезний корабель, для якого потрібно багато місця навіть під час демонстрації, не те що при збірці. Як вже розповів, багато відсилок. Бларрг вийшов у позитивному значенні смішним. Десь чув, що фанатам не сподобалась табличка, але мені класно. Одразу натяк на те, що набір великий та крутий.
    Недостатки:
    Ціна звичайно така, кусає за бочок. Проте якщо можете, то беріть і не пошкодуєте.
  • 5.0

    11 жов, 2022
    Цей набір набагато більший, ніж здається на фотографіях, але я думаю, що це тенденція для будь-якого великого набору. На мій погляд, за ціною це набагато краще, ніж AT-AT. цей набір було приємно створювати, та й кінцевий результат мене потішив. Одна річ, яка виділяється в цій моделі, це її неприязнь до шпильок. Крім нижньої частини фюзеляжу, кожна поверхня певною мірою оброблена плиткою, що робить її дуже естетичною. Будівельникам, які сподіваються показати цей набір, краще звільнили трохи місця, оскільки його довжина 72 см.
    Достоинства:
    Автентичне формування з деталей. Хороший баланс текстури. Багато деталей інтер'єру. Привабливі мініфігурки. Цікаво дивитись серіал і одразу помічати деталі на кораблі.
    Недостатки:
    Деякі зазори між панелями.
  • 4.0

    11 жов, 2022
    Наборы LEGO становятся все дороже. По сравнению с другими недавними наборами, этот представляет собой относительно выгодную сделку при сравнении цены за деталь. Размер и вес готовой модели, а также время, затраченное на ее сборку (я почти закончил два сезона «Мандалорца» во время сборки), могут в некоторой степени успокоить жабу, которая может душить во время покупки. Угловатые линии корабля хорошо переданы, а проектирование массивных двигателей, не говоря уже о самих двигателях, впечатляет. Предыдущие версии минифигурок Мандо уже были великолепны, так что на самом деле не было много места для улучшения дизайна этой, но новая печать рук и шлема по-прежнему ощущается как обновление. Куиил — настоящий эксклюзив здесь, как персонаж, который получил довольно много экранного времени в сериале. Бларрг и Митрол тоже хороши, хотя и менее интересны. Только Грогу не является эксклюзивным.
    Достоинства:
    Копия одного из самых крутых кораблей «Звездных войн». Собирается не слишком просто и поэтому занимает достаточно долгое время. Отмечу гладкий дизайн отделки и эксклюзивных минифигурок.
    Недостатки:
    Внешний вид корпуса не совсем соответствует корпусу корабля на экране, который представляет собой потрепанный голый металл, придающий кораблю серебристо-атласную отделку. У LEGO есть несколько цветов, которые близки к этому, но почему-то они не были выбраны.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари