Відеореєстратор та радар-детектор Neoline X-COP 9000С

12456.00грн.
Є в наявності

Багатофункціональна і гарна якість зображення

Автомобільний відеорегатор Neoline X-COP 9000c - інноваційний пристрій, що поєднує реєстратор з хорошою якості зйомки і радар-детектор, який має досить велику GPS базу поліцейських камер і радарів. У ньому обладнано надчутливий датчик сигналів, який дозволяє виявити будь-який радарний комплекс на дорозі.

Найкраща зйомка відео

Ефективність потужного процесора, чутливого сенсора SONY, 6 оптичних скляних лінз, а також достатньо великого кута огляду забезпечують отримання високої якості відео в будь-який час знімання. Крім того, щоб отримати точнішу і точнішу картинку, на цій сторінці ви знайдете засіб для запобігання відбиття або променю сонця.

Детектування різних видів радарів

Вишукання досить широкого діапазону і використання сучасних технологій на виробництві цього реєстратора дозволяє розпізнати різні типи поліцейських систем і камер, які можуть бути на дорозі.

База GPS з понад 45 країн і наявність додатка "Стрілка"

За допомогою цього комплексу можна виявити радари понад 45 країн, які постійно оновлюються, де утворюються нові точки. Переглянути дані оновлення можна на веб- сайті виробника. Також можливо точно виявлення радарів « Стретка» за рахунок наявності спеціально обладнаного модуля.

EASY TOUCH інтерфейс

На дисплеї реєстрації можна переглянути інформацію про ситуацію на дорозі, а за допомогою кнопок на екрані керувати всіма функціями пристрою.

Поліцейські камери оповіщають

За допомогою цього відеоерегатора можна виявити всі типи камер контролю правил дорожнього руху. До них входять комплекси, що контролюють смуги громадських транспортних засобів, які фіксують на фото проїзд « у спину», а також проїзд обочин, перехресть і світлофорів, пішохідних переходів.

Обробляти камер Aвтодорії.

Інтелектуальна обробка пристроїв виконується так: попереджувальний голосовий сигнал і позначка відстані до камери на екрані, після проїзду першої — відображення відстані до другої. Крім того, відеорепортатор показує середню швидкість, якщо розташування між двома камерами радара, пристрій може також виявити його і повідомити про наближення.

Автоматичний режим X-COP

Цей режим зменшує ймовірність підвищення швидкості в місцях, де є поліцейські радари і камери. Він відрізняється від чутливості і діє з зміною функцій, залежно від швидкості транспортного засобу — до 30 кілометрів, від 31 до 60 кілометрів і 60 км. Залежно від швидкості руху вмикається звичайний спосіб сповіщення про індикацію, режим "Город" або "Трассу".

TFT екран з особливою контрастністю

На екрані в 2 дюйми показано вся необхідна інформація про поліцейських радарах і камери, інші параметри. Усі дані чітко висвітлюються і можна побачити за будь - яких обставин і в будь - який час.

Позначення «пасної зони»

Водій може додати в базу GPS- навігатора територію, яку вважає « небезпечною зоною». Це може бути місце, де є радари, перехрестя з жвавим рухом, інші фактори. Ви можете вказати радіус цієї області у параметрах, і після того, як ви наближаєтесь до неї, реєстратор повідомить про це. Після прошивки або оновлення бази інформація про «пасну зону» зберігається.

Записування і перегляд відео

Відеорепортер може записувати різні види відеороликів, які зберігаються в трьох каталогах, як - от екстрені, екстрені та парковки. Якщо працює G-сенсор, тоді відео потрапляє в екстрену теку, після чого відбувається блокування запису від стирання. Крім того, під час подальшого перегляду відео кожен з файлів інших тек можна заблокувати від стирання.

Оновлення прошивки і бази GPS

Користувач може регулярно оновлювати GPS базу і прошивку за допомогою карти пам’ яті. Завдяки таким оновленням можна отримати достовірну інформацію про всі недавні камери та радари, що були встановлені на дорозі в недавні часи.

Технічні характеристики

Роздільна здатністьFull HD 1920х1080 (30 к/с)
ПроцесорAmbarella/ Метриця SONY
Детектування всіх типів поліцейських радарів і камер"Автодорія", "Стрілка", "Кріс", "Кордон", "Робот", "Арена" і д.
Час запису1/2/3/5 мин/формат MP4
TFT дисплей2- х дюймовий
Показ на дисплеїПоточна відстань до поліцейського радара/ швидкость/ розв' язана швидкість/ середня швидкість/мощеність сигналу/тип поліцейського радара
Режими чутливостіМісто/Трасса/Турбо/Х-СОР
Кут огляду135 градусов
Обертання пристрою в салон360 градусов
Захист від виявленняVG-2
Слот для карти пам’ ятіMicro SD до 32 ГБ, клас 10
Винахідливістьдо 2 км
Напруження12-24 В
Акумулятор220мач
Робоча температураВід -10 до +60 градусів

Характерики

Бренд: Neoline
Марка: X-COP 9000c
Тип: Відеоректор антирадарів
Дисплей: +
Розмір екрана, дюймів: 2'
USB / SD ридер: USB, SD
Перегляд компонування: лобове скло
Довжина: 94 мм
Ширина: 73 мм
Висота: 46 мм
Діапазон: X, Ultra-X, K, Ultra-K, Laser, Ka
Тип пам' яті: microSDHC
Тип оптики: 6-ті шарна скляна лінза
Система GPS: +
Датчик (і) у комплекті: акселерометр
Тип фотоапарата: з технологією WDR
Роздільна здатність екрана: 240 x 320
Детектування: Стрілка-СТ/М, Робот, Кордон, Автодорія
Номінальне напруження: 12 В - 24 В
Кут захоплення: 135°
Роздільність: 1920 x 1080 (Full HD 1080P)
Примітка: Чіпсет — Ambarella; матриця — SONY Exmor; вбудований акумулятор 220 мАч; підтримка карт пам’ яті до 32 ГБ
Цвет: чорний
Виробник: Південна Корея
Гарантія / Інструменти: 12 місяців
Цена за: штуку

Ще не було питань.