Бензинова мотокоса Daewoo DABC 320

4199.00грн. 3863.00грн.
Є в наявності

Мотокоса Daewoo DABC 320 — якісний, перевірений випробуваннями пристрій, який відмінно підійде для викошування трави на досить великих ділянках завдяки значній ширині захвату волосінню (42 см) і ножем (25,5 см).

У цій моделі встановлено фірмовий двотактний двигун Daewoo, спеціально розроблений для застосування у садовій техніці. Він забезпечує ефективне косіння навіть на вологому газоні.

Оптимальне балансування інструмента досягається завдяки верхньому розташуванню двигуна та полегшеній конструкції привода.

Рукоятка оператора U-подібна. На ній розташовано зручний важіль керування двигуном, завдяки чому працювати і контролювати процес роботи пристрою легко та просто.

Вал мотокоси виконаний зі сталі. Його жорстка конструкція стійка до ударних навантажень, коли відбувається зіткнення ріжучої гарнітури із твердими перешкодами.

Комплектація цієї моделі передбачає наявність трилопатевого ножа, виготовленого зі сталі високої міцності. Це дозволяє зберігати гостроту ріжучої крайки досить тривалий час.

Захисний кожух виконаний із ударостійкого ABS-пластику. Він надійно захистить оператора при потраплянні твердих предметів у ріжучий механізм.

Також в пристрої передбачено систему гасіння шуму та вібрації. Демпфери в кріпленнях основних вузлів забезпечують комфортну експлуатацію впродовж тривалого часу.

Термін основної гарантії на мотокосу становить 1 рік, проте його можна збільшити. Додаткова гарантія 2 роки надається у разі дотримання умов реєстрації та своєчасного технічного обслуговування.

Вес, кг 7.15
Диаметр лески, мм 2,4
Макс. обороты двигателя, об/мин 7500
Модель двигателя 033 series
Мощность, л.с. 1.6
Наплечный ремень есть
Объем двигателя 32.2 см³
Объем топливного бака, л 0.7
Производитель двигателя Daewoo
Размеры (Д×Ш×В), мм 1050×260×260
Разъемный вал нет
Режущая гарнитура леска | нож
Тип двигателя двухтактный
Тип масла специальное масло, предназначенное для 2-тактных двигателей с воздушным охлаждением
Тип рукоятки U-образная
Тип топлива бензин, не ниже АИ-92
Ширина кошения леской, см 42
Ширина кошения ножом, см 25.5

Ще не було питань.