Бензинова мотокоса Daewoo DABC 420 PRO

4699.00грн. 4323.00грн.
Є в наявності

Daewoo DABC 420 PRO — надійна бензинова мотокоса з необхідним набором технічних характеристик. За допомогою цього інструмента можна акуратно підрівняти крайки газону та зістригти траву.

Пристрій обладнаний 2-тактним бензиновим двигуном. Чудове поєднання високої потужності та швидкості обертання вала забезпечують ефективне косіння навіть вологої трави. Полегшена конструкція привода та верхнє розташування двигуна гарантують ідеальне балансування. Важіль керування знаходиться на рукоятці, завдяки чому ви зможете легко контролювати роботу пристрою.

Пиляльний диск, виготовлений зі сталі, тривалий час не потребує заточування. А захисний кожух із ударостійкого пластику виключить травмування, якщо на ріжучу гарнітуру випадково попаде твердий предмет.

В мотокосі передбачена система гасіння вібрації та шуму. Це забезпечується завдяки використанню в конструкції спеціальних демпферів для кріплення основних вузлів. Тому робота з косою буде максимально комфортною.

Термін основної гарантії на мотокосу становить 1 рік, але його можна подовжити. Додаткова гарантія 2 роки надається у разі дотримання умов реєстрації та своєчасного технічного обслуговування. Детальні умови спеціальної програми описані в гарантійному талоні.

Вес, кг 8.3
Диаметр лески, мм 2,4
Диаметр штанги, мм 28
Макс. обороты двигателя, об/мин 6500
Модель двигателя 043 series
Мощность, л.с. 2
Наплечный ремень есть
Объем двигателя 41.7 см³
Объем топливного бака, л 0.9
Производитель двигателя Daewoo
Размеры (Д×Ш×В), мм 1050×260×260
Разъемный вал Есть
Режущая гарнитура леска | нож
Стартер ручной
Тип двигателя двухтактный
Тип масла специальное масло, предназначенное для 2-тактных двигателей с воздушным охлаждением
Тип рукоятки велосипедная
Тип топлива бензин, не ниже АИ-92
Ширина кошения леской, см 42
Ширина кошения ножом, см 25.5

Ще не було питань.