Bark B-260 (Барк В-260) надувний гребний човен + слані

7150.00грн.
Є в наявності

Детальний опис товару Bark B-260 (Барк В-260) надувний гребний човен + слані

гребний човен Bark B-260 — середній за розміром надувний човен для двох чоловік, з добре збалансованим співвідношенням довжини/широти/висоти (260/130/34 см). Внутрішнього простору більш ніж достатньо для поодинокої риболовлі з комфортом, а ось для двох осіб великої комплекції в човні буде затісно. Надувний човен B-260 — найпростіший за оснащенням серед моделей Bark такої ж довжини, але в комплект човна входить усе необхідне для комфортного використання.

Двомісний човен Bark B260 за змовчуванням укомплектований настилом днища. Конкретно у цієї моделі він складається зі стандартних трьох фанерних планок, верхня сторона яких має спеціальні насічки проти ковзання. Метод установки сланей досить простий: досить протягнути планки в спеціальні кишеньки на дні човна. Такий настил дає хорошу опору ногам і при цьому практично не збільшує вагу комплекту.

Усупереч загальній помилці, Bark B260 — не гумовий човен. Ця модель зроблена з міцного, стійкого до перепадів температур ПВХ-матеріалу зі щільністю 850 г/м.2. Весла прості, зі звичним кнопковим типом кріплення, що дозволяє їх легко розбирати і збирати. На балоні весла фіксуються за допомогою спеціальних поворотних кочетів, а в період простою лягають на балон в спеціальні підставки.

Стаціонарно встановлені сидіння човна Барк В-260 виготовлені з вологовідштовхуючої фанери. Відстань між ними дозволяє по максимуму звільнити центральну частину кокпіта для зручного розташування вантажу. Якщо Ви хочете самостійно регулювати цю відстань, замовте модель із ковзаючими сидіннями — Bark B260D.

Надування самих балонів здійснюється 6-літровим ножним насосом. За бажанням човен можна дооснастити електричним насосом і істотно скоротити цим час на складання і розбирання.

Вага ПВХ-човна Барк B260 — всього 20 кг, і це небагато для двомісної моделі. Увесь комплект упакований в зручну сумку для транспортування. Надувний ПВХ-човен Bark B260 дуже легко переносити за спеціальні ручки, встановлені на носі і кормі. Ще для цих цілей можна використати страхувальний леєр.

Усе перелічене вище, включаючи ремонтний комплект, паспорт з керівництвом з експлуатації і сертифікат малого судна, входить у вартість Барк Б260.

Якщо Ви шукаєте поєднання ціни і якості, то Bark B-260 — це хороший вибір як для риболовлі і полювання, так і для спокійної водної прогулянки. На нашому сайті можна знайти і залишити відгуки про Bark B-260. Також офіційний дилер Лодка5 надає безкоштовну доставку Барк Б260 по всій Україні, включаючи Київ, Харків, Дніпро тощо.

Основні характеристики

Тип товаручовен
БрендBark
Тип човнагребний
Пасажиромісткість (чол)2
Довжина зовнішня (см)260
Ширина зовнішня (см)130
Довжина кокпіта (см)192
Ширина кокпіта (см)62
Діаметр балона (см)34
Кількість гермовідсіків (шт)2
Вантажопідйомність (кг)233
Щільність матеріалу балонів (г/м. кв)850
Щільність матеріалу днища (г/м. кв)950
Тип днищового пайоларейковий пайол
Тип сидіньстаціонарні
Наявність кріплень для транцянемає
Наявність транцянемає
Тип веселихвесло стандартне
Привальний бруснемає
Перепускний клапаннемає
Фурнітура для встановлення якорянемає
Колір човнатемно-зелений
Вага комплекту (кг)20
Гарантія (міс)36

Габарити упаковки

Ширина (см)45
Висота (см)100
Глибина (см)35

Комплектація

Човен1
Сидіння2
Весло2
Слань3
Механічний насос1
Ремкомплект1
Сумка пакувальна1
Посібник користувача1

Ще не було питань.