Bark B-270NP (Барк В-270НП) надувний гребний човен + слані

9460.00грн. 8514.00грн.
Є в наявності

Думаєте, який човен вибрати? Які характеристики врахувати при виборі, а якими можна знехтувати? Давайте ми допоможемо визначитися і розповімо про кожен параметр детальніше, а рішення — за Вами. Перед тим, як купити надувний човен, виберіть відповідний розмір. Bark B270NP має габарити 270х139х38 см, тому якщо потрібна простора оснащена модель для 1-2 пасажирів, розгляньте цей варіант.

У базовій комплектації гребного човна Барк В270 НР є навісний транець, призначений для установки 5-сильного мотора. Таке корисне устаткування дозволить прискоритися на водоймі і долати відстані набагато швидше. Тому спершу вирішіть, потрібний Вам човен з транцем або виходи під мотором не плануються.

За оснащенням і технічним характеристикам Барк Б-270НП наближений до моторних човнів із стаціонарним транцем. У оснащенні є привальний брус у вигляді стрічки шириною 5-7 см і позначається буквою "Р" в назві. Він виконує захисну функцію — береже зовнішню сторону балонів від надмірного тертя. Ще передбачений бризковідбійник. Вже за назвою стає зрозуміло, що він перешкоджає надмірному забризкуванню води в кокпіт. Цей маленький нюанс проявляється, коли човен набирає швидкість і ріже хвилю.

У човні є дві відмітні особливості, про які Ви вже знаєте. Далі ми розповімо про інше устаткування, яке теж входить у вартість Барк В-270НР. Оскільки човен двомісний, то і сидінь теж два. Вони нерухомі, зроблені з вологостійкої бакелітової фанери. Такий же човен можна замовити з пересувними сидіннями. Ціна Барк Б270НРД трохи вища. Ковзаючі лавочки зручні тим, що їх можна пересувати, як Вам треба. Наприклад, при управлінні мотором або для звільнення місця під вантаж.

Усі човни Bark, включаючи B-270 NP, зроблені з ПВХ. Спеціальний човновий матеріал перевірений виробником і не одним рибалкою на ділі. Армований шар в тканині витримує дрібні порізи і проколи; ПВХ не реагує на дію бензину або мастила; Bark B270 NP легкий, не вимогливий у догляді, зносостійкий. Гумові човни хоч і дешевші, але не мають таких властивостей.

Човен Барк В-270НП укомплектований 4 сланями, щоб зручніше було стояти і ходити по дну. Вони надійно закріплені в спеціальні кишені на дні. На настилі днища зроблені спеціальні насічки, і завдяки цьому мокра підлога не ковзає.

При перенесенні човна допоможуть ручки для транспортування в носовій і кормовій частині. Для цієї ж дії підійде страхувальний леєр. Човен приїде до Вас в спеціальній сумці, в комплекті з насосом, веслами, ремонтним набором і документами.

Основні характеристики

Тип товаручовен
БрендBark
Тип човнагребний
Пасажиромісткість (чол)2
Довжина зовнішня (см)270
Ширина зовнішня (см)139
Довжина кокпіта (см)194
Ширина кокпіта (см)63
Діаметр балона (см)38
Кількість гермовідсіків (шт)2
Вантажопідйомність (кг)300
Щільність матеріалу балонів (г/м. кв)850
Щільність матеріалу днища (г/м. кв)950
Максимальна потужність мотора (к.с.)5
Тип днищового пайоларейковий пайол
Тип сидіньстаціонарні
Наявність кріплень для транцятак
Наявність транцятак
Тип транцянавісний фанерний
Тип веселихвесло стандартне
Привальний брустак
Перепускний клапаннемає
Фурнітура для встановлення якорянемає
Колір човнатемно-зелений
Вага комплекту (кг)27
Гарантія (міс)36

Габарити упаковки

Ширина (см)45
Висота (см)100
Глибина (см)35

Комплектація

Човен1
Сидіння2
Весло2
Слань4
Механічний насос1
Ремкомплект1
Сумка пакувальна1
Посібник користувача1

Ще не було питань.