Bark B-280NP (Барк В-280НП) надувний гребний човен + слані

9130.00грн. 8217.00грн.
Є в наявності

Детальний опис товару Bark B-280NP (Барк В-280НП) надувний гребний човен + слані

Тримісний човен Барк В280НП за сукупністю характеристик і базовому оснащенню стане оптимальним вибором для комфортної риболовлі 2-3 пасажирів на борту. Цьому сприяє просторий кокпіт, а балони діаметром в 36 см нададуть стійкості на будь-якій водоймі.

Приставка NP вказує на оснащення моделі корисними конструкційними доповненнями у вигляді навісного транця і привального бруса. ПВХ-човен Bark B-280 NP — гребний, але наявність транця дозволить експлуатувати двигун потужністю до 2,5 к.с. По периметру балонів проклеєний привальний брус для захисту від ушкоджень і тертя об камені або причал. Привальний брус доповнений бризкозахисною косинкою, що перешкоджає попаданню води в кокпіт.

Виробник Bark використовує два типи ПВХ-тканини різної щільності : на балонах — 850 г/м2, а на дні щільніше — 950 г/м2. Човен Bark B280 NP не може бути просто гумовим. Матеріал для виготовлення сучасніший і добре зарекомендував себе завдяки таким властивостям як: міцність, еластичність, стійкість до зовнішнього впливу. Тому рекомендуємо купити надувний човен Bark B280NP саме з ПВХ і не економити на такому важливому критерії, як матеріал.

Жорстке дно в моделі Барк В280НР сформовано килимком з 3 сланей, які мають антиковзкі властивості і дозволяють упевненіше пересуватися і стояти в човні. Слань-килимок, як і транець — знімне устаткування. Його можна не брати, якщо не планується вихід під мотором, тим самим полегшивши вагу ручної поклажі.

У комплекті два стаціонарні сидіння, які встановлені на зручній відстані. В якості додаткового аксесуара можна купити м'яку накладку. Існує варіант моделі з пересувними лавочками — Барк Б280НР Д, ціна якої трохи вища, але у Вас буде можливість регулювати простір в човні на власний розсуд.

У спорядження човна входять два весла зі знімними пластиковими лопатками, зафіксованими на балоні за допомогою поворотних кочетів. Для перенесення є ручки, розташовані в кормовій і носовій частині човна і страхувальний леєр, який служить для безпеки. Також у вартість Барк В-280НР входить 6-літровий насос, який допоможе накачати човен.

Основні характеристики

Тип товаручовен
БрендBark
Тип човнагребний
Пасажиромісткість (чол)3
Довжина зовнішня (см)280
Ширина зовнішня (см)135
Довжина кокпіта (см)208
Ширина кокпіта (см)63
Діаметр балона (см)36
Кількість гермовідсіків (шт)2
Вантажопідйомність (кг)287
Щільність матеріалу балонів (г/м. кв)850
Щільність матеріалу днища (г/м. кв)950
Максимальна потужність мотора (к.с.)2.5
Тип днищового пайоларейковий пайол
Тип сидіньстаціонарні
Наявність кріплень для транцятак
Наявність транцятак
Тип транцянавісний фанерний
Тип веселихвесло стандартне
Привальний брустак
Перепускний клапаннемає
Фурнітура для встановлення якорянемає
Колір човнатемно-зелений
Вага комплекту (кг)25
Гарантія (міс)36

Габарити упаковки

Ширина (см)45
Висота (см)100
Глибина (см)35

Комплектація

Човен1
Сидіння2
Весло2
Слань3
Механічний насос1
Ремкомплект1
Сумка пакувальна1
Посібник користувача1

Ще не було питань.