Bark B-300NP (Барк В-300НП) надувний гребний човен + слані

10190.00грн. 9171.00грн.
Є в наявності

Детальний опис товару Bark B-300NP (Барк В-300НП) надувний гребний човен + слані

Під час вибору гребного човна для більш ніж двох пасажирів, триметрові моделі практично безальтернативний варіант, а B-300NP має ще й максимально можливе обладнання: у базовій комплектації є навісний трац, привальний брус, а також рейковий настил із п'яти сланів. Човен досить широкий, і має балон діаметром 40 сантиметрів, що істотно підвищує його стійкість і вантажність. Попри габарити 300НП, комплект вийшов досить помірним за вагою, а за правильного згортання човна поміщається в багажник більшості автомобілів.

Борти човна сформовані двома гермовідсіками, на стику яких встановлена мембрана, що вирівнює загальний тиск. По всьому периметру човна проклеєний широкий привальний брус із бризкозахистом, а по верхній частині балона — страхувальний леєр. Транспортувальних ручок у комплекті шість штук: по дві з боків човна, і по одній на носі та кормі. Задня ручка також слугує для встановлення транця, а передня зроблена у формі ром-буксиру.

Жорстке дно 300NP забезпечує п'ять паєл із вологостійкої фанери, одна з боків яких покрита спеціальними антиковзними насічками. Пайоли вставляються в кишені на дні човна, у такий спосіб унеможливлена можливість їхнього ковзання вздовж кокпіту. До комплекту входять два сидіння, які стаціонарно кріпляться на балонах із таким розрахунком, щоб створити максимальний простір у центральній частині кокпіта. Як додаткова опція можна також замовити модель зі зсувними сидіннями.

У 300 НП комплектується парою 1,6 метрових веселощів, зі знімними пластиковими лопатями. Фіксація на балонах здійснюється за допомогою поворотних вимикань — це забезпечує не тільки надійність кріплення, а й вільний рух весла у всіх площинах. Також ця модель човна розрахована на встановлення підвісних моторів до 5 кінських сил. Для цього в комплекті є дерев'яний транець, який кріпиться на балоні за допомогою шнурівки.

Основні характеристики

Тип товаручовен
БрендBark
Тип човнагребінна
Пасажироммісність (чел)3
Довжина зовнішня (см)300
Ширина зовнішня (см)146
Довжина кокпіта (см)220
Ширина кокпіта (см)66
Діаметр балона (см)40
Кількість гермовідсеків (шт)2
Вантажність (кг)375
Щільність матеріалу балонів (г/м2)850
Щільність матеріалу днища (г/м2)950
Максимальна потужність мотора (л.с.)5
Тип днищевого пайолурейковий пАЙол
Тип сиденийстаціонарні
Наявність кріплень для транцяда
Наявність транцяда
Тип транцянавісний фанерний
Тип веселихвесла стандартна
Привальний брусда
Перепускной клапаннемає
Фурнітура для якореннянемає
Колір човнатемно-зелений
Вага комплекту (кг)28
Гарантия (мес)36

Габарити паковання

Ширина (см)45
Висота (см)110
Глибина (см)35

Комплектація

Лодка1
Сидіння2
Весло2
Слань5
Механічний насос1
Ремкомплект1
Сумка пакувальна1
Інструкція користувача1

Ще не було питань.