Bark BN-360S (Барк БН-360С) надувний кільовий човен + фанерний пайол

22930.00грн. 20637.00грн.
Є в наявності

Детальний опис товару Bark BN-360S (Барк БН-360С) надувний кільовий човен + фанерний пайол

Надувний човен Барк БН-360С є одним зі швидкісної серії виробника Барк. Серія ВН включає ще 3 моделі в меншій і більшій довжині. Ця модель десь посередині — вона не найбільша і не наймісткіша, але все-таки не така компактна і невелика, як 310 і 330 моделі.

Bark BN-360s-це моторний кільовий човен. Як ми вже говорили, він відноситься до швидкісної серії, а це означає, що усі її параметри максимально відповідають вимогам.

По-перше, це форма носа. Ніс у човна Барк ВН360С сильно загострений і підведений. Це дозволяє йому розтинати хвилю і зустрічний вітер. Завдяки меншій площі зіткнення з вітром і обтічній формі носа, сила опору зменшується, і ви можете прокотитися дійсно з вітерцем.

По-друге, це наявність кіля. Моторний кільовий човен Bark BN360S набагато легше йтиме під мотором, розвиватиме швидкість, ніж аналогічна плоскодонка. Як і сам човен, кіль є надувним і виготовлений з ПВХ. Він проклеєний по довжині дна від носа до корми. Щоб надати дну клиновидної форми, цей кіль надувається після установки жорсткої палуби. Палуба включена в стандартну комплектацію. Вона виконана з вологостійкої фанери у вигляді декількох секцій, які з'єднуються алюмінієвими профілями між собою, а з боків зміцнюються стрингерами жорсткості. За рахунок того, що днище дуже жорстке, надувний кіль видавлюється назовні, створюючи ту саму кілюватість. Варто відмітити, що палубу збирати не так просто. Вона також дуже важка. Якщо човен Варк ВН-360С важить 40 кг, то підлога — 27. Для нього передбачена окрема пакувальна сумка.

Вантажопідйомність цієї моделі складає 600 кг. Це говорить про те, що в кокпіті може розміститися 4-6 осіб. Розмір внутрішнього простору човна дозволяє відпочивати в невеликій компанії (270*60 см). Сісти ви можете на двох фанерних сидіннях, а також на 45-сантиметрових балонах човна. Відмітно, що човен Bark BN 360 S — одна з небагатьох моделей, в стандартній комплектації з якою йдуть пересувні лавочки.

Є 2 весла, які виконують допоміжну або аварійну функцію. Човни такого розміру і такого класу створені для ходіння під мотором. Для моделі Барк БН 360 С передбачений двигун потужністю до 25 кінських сил з довжиною дейдвуда в 381 мм.

Ще не було питань.