Човен Bark В-220CD пересувне сидіння (рейковий настил)

6130.00грн. 5517.00грн.
Є в наявності

Для любителів риболовлі, полювання, туризму, та й просто відпочинку на природі обов'язково знадобиться надувний човен, який дозволить зробити вилазки на природу захоплюючою, а риболовлю та полювання результативнішими. Радимо Вам звернути увагу на одномісний надувний гребний човен Bark B-220CD . Вона зручна, досить простора, комфортна та надійна.

При першому знайомстві вона обов'язково приверне Вашу увагу своїм сучасним дизайном, а в результаті експлуатації Ви неодмінно оціните її зручність, високий рівень якості та надійності, з нею Вам буде безпечно та комфортно. Завдяки малій вазі (12 кг) та компактним розмірам у складеному вигляді човен зручно перевозити, він з легкістю поміститься у багажнику Вашого автомобіля. Та й у надутому вигляді, за допомогою спеціальних ручок, Вам легко переміщатиме її в потрібне місце.

Вологостійке, міцне та знімне сидіння допоможе Вам комфортно розташуватись у човні, навіть тривалі поїздки чи спостереження за рибою не викличе у Вас втоми чи дискомфорту. При необхідності Ви зможете легко зняти сидіння, тим самим збільшивши вільний простір. Знімні слані забезпечать необхідну жорсткість днища, а конструкція човна гарантує стійкість, легке та безпечне переміщення човна хвилями.

Надувний човен Україна Bark B-220CD характеризується досить невисокою вартістю для своєї надійності та високої якості. Виготовлена вона з високоміцного та зносостійкого ПВХ, який гарантує стійкість човна до негативних зовнішніх факторів та різноманітних пошкоджень. Ви будете почуватися в ній впевнено та безпечно. Головна перевага даної моделі – наявність ізольованих один від одного надувних балонів, що дозволить у разі пошкодження одного безпечно дістатися до берега. Комплектується човен ножним насосом, розбірними веслами, ремкомплектом та сумкою для транспортування. Для фіксації весел передбачені спеціальні кріплення та уключини, які спростять управління човном, зроблять веслування простим і легким, а також не дадуть веслам випадково випасти за борт.

Зовнішня довжина даного плавзасобу – 220 см, а ширина – 115 см. Діаметр бортів – 30 см. Внутрішні габарити: довжина – 190 см, ширина – 85 см. Незважаючи на невелику вагу, човен має велику вантажопідйомність – 155 кг. Якщо Вам сподобався даний човен, купити його Ви зможете в нашому магазині, і будьте впевнені, що Ви безперечно зробили правильний вибір. Придбавши її, Ви отримаєте надійний та якісний плавзасіб, який стане Вашим вірним супутником на рибалці та в походах, завдяки високій якості прослужить Вам багато років і допоможе отримати масу позитивних емоцій.

Комплектація:

  • Човен Bark B-220CD
  • Одне сидіння
  • Дві слані
  • Ножний насос
  • Дві весла
  • Ремкомплект
  • Сумка для човна
  • Техпаспорт
  • Сертифікат малого судна

Бренд:BarkВага човна:12 кгВантажопідйомність:155 кгВигляд весел:РозбірніВид лопаті весла:СтандартнеВид настилу:СлоніВикористання настилу:ТакВикористання транцю:НіГарантійний термін:36 місяцівДіаметр борту:30 смДовжина внутрішня:190 смЗагальна довжина весел:140 смЗовнішня довжина:220 смЗовнішня ширина:115 смКількість місць:1Кількість сидінь:1Кільце - Буксир:НіКолір човна:ЗеленийКраїна виробник:УкраїнаМатеріал настилу:Фанера вологостійкаНаявність надувного кілію:НіПідлягає реєстрації:НіПотужність двигуна:2 л/сПривальний брус:НіРізновид сидінь:ЗсувніРим ролик:НіСерія човна:Нема інформаціїСертифікат малого судна:ТакТип човна:ГребнаЧисло ручок на корпусі:2Ширина внутрішня:85 смЩільність ПВХ борту:800 гр/м2Щільність ПВХ дна човна:950 гр/м2

Ще не було питань.