Виробник:

Обідній стіл Concepto RAVENNA (Равенна) GREY MARBLE (DT7120-GREY MARBLE)

Артикул: 90386
17 672 грн
18 800 грн

Варіанти: Сірий

  • 18 600 грн
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Стіл розкладний Ravenna Grey Marble кераміка 120-160 см
Якщо ви часто приймаєте гостей або збираєтеся всією сім'єю на свята, але стаціонарний обідній стіл не підходить за габаритами, то ми впевнено рекомендуємо придбати стіл з розсувною (розкладною) конструкцією. З її допомогою можна легко організувати обіднє місце для сім'ї з 2-4 персон, а потім при необхідності розкласти і збільшити кількість посадкових місць вдвічі. Обідній розкладний стіл Равена ідеально підходить для цієї мети. Скло візуально розвантажує інтер'єр, робить будь-яке приміщення більш просторим і світлим.

У складеному вигляді стіл має ширину 120 см, що дозволяє встановити його навіть в приміщенні невеликих або середніх розмірів. У повністю розкладеному вигляді стільниця подовжується до 160 см! Такий стіл розрахований на 4 осіб. Важлива особливість столу: кути стільниці заокруглені, а значить, ризик отримати синяк або травму від удару об кут зведений до мінімуму. Це особливо оцінять батьки з маленькими дітьми у віці активного дослідження навколишнього світу.

Стільниця: кераміка + МДФ
Стільниця зроблена з плити МДФ з покриттям з кераміки. На такий стільниці практично не помітні відбитки пальців і сліди від посуду, але ми рекомендуємо використовувати підставки або серветки під тарілки і столові прилади. Керамічна стільниця - міцна, стійка до механічних пошкоджень, перепадів температури і вологості. Не вбирає запахи і не схильна до появи цвілі.

Детальніше:
розсувний механізм типу "метелик";
щоб розкласти стіл, потрібно розсунути скляну стільницю, дістати вставки посередині і зафіксувати їх;
деталі розсувного механізму зроблені з металу і розраховані на тривалий термін експлуатації;

Характеристики
Ширина, мм 1200
Глибина, мм 800
Ширина максимальна, мм 1600
Висота, мм 760
Форма прямокутна
Функціонал на п'єдесталі (колоні), розкладний (розсувний)
Колір стільниці (полок) сірий
Колір основи сірий
Матеріал стільниці (полок) кераміка
Матеріал основи МДФ + метал
Загальне
Призначення дім, кафе та ресторан
Тип обідні

Переглянуті товари