Пилосос безмішковий Samsung VC07M21N9VD

Пилосос безмішковий Samsung VC07M21N9VD
В наявності
Модель: VC07M21N9VD
Артикул: VC07M21N9VD
Виробник: SAMSUNG

4 890 грн


Скорочений опис

src="https://stat-m1.ms-online.pl/media/cache/filemanager_original/images/desc/20/20689124/samsung-kv_wieksza-moc-i-wygoda-uzytkowania-c6ea.jpg">   КОМФОРТ І ЕКОНОМІЧНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ   Пилосос без мішка от Samsung має... Читати далі...


Зверніть увагу:
Прийом замовлень 24 години

Прийом замовлень 24 години

Ви можете оформити запит на нашому сайті у будь-який слушний для Вас час

Доставка по всій території України

Доставка по всій території України

З можливістю відстежування вантажу

Будь-яка форма оплати

Будь-яка форма оплати

Приймаємо безготівкові платежі

src="https://stat-m1.ms-online.pl/media/cache/filemanager_original/images/desc/20/20689124/samsung-kv_wieksza-moc-i-wygoda-uzytkowania-c6ea.jpg">

 

КОМФОРТ І ЕКОНОМІЧНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ

 

Samsung Comfort and Saving Comfort 4447 Пылесос

Пилосос без мішка от Samsung має високу потужність всмоктування і водночас він экономичен . Система Twin ChamberTM забезпечує високу ефективність і чудові результати очищення. Е— заощаджує ваш час і гроші — вам не потрібно забувати міняти сумку та купувати більше. Завдяки системі, що складається з мийного та витяжного фільтра типу EPA , відпрацьоване повітря очищається від алергенів. Рішення, що використовуються в пилососі, забезпечують його ефективну роботу упродовж тривалого часу.

Ефективне прибирання. Потужність всмоктування й енергоефективність
Пилосос має потужність двигуна 700 Вт і клас високої енергії . Тепер ви можете ефективно позбутися пилу та іншого бруду, з меншим споживанням енергії .

 

 

Компактні розміри. Легка конструкція, зручне використання

Легкий корпус пристрою вагою 4,3 кг і ергономічна телескопічна трубка дають змогу легко чистить пилосос під час прибирання . Це зручно та не займає багато місця під час зберігання

 

 

Захист від мікрочастинок. EPA-фільтр для алергіків
У пилососах Samsung використовується фільтрація EPA для забезпечення найбільш ефективного захисту від мікрочастинок, які можуть містити алергени. 
Видувне повітря набагато чистіше, що дуже  корисна для вашого здоров'я .

 

 

Чому пилосос без мішка?

 

Низька вартість

Використання пилососа без вакууму не вимагає купівлі мішків.

 
Висока потужність всмоктування

Бруд потрапляє в пилозбірник, тому циркуляція повітря нічим не обмежена, а потужність всмоктування завжди однакова *, і очищення ефективне.

 
Ви знаєте, коли його чистити

Контейнер для бруду прозорий і можна побачити, коли його потрібно спорожнити. Зніміть його, відкрутіть кришку та вилийте сміття прямо у відро для сміття.

 
Ви можете легко повернути втрату

У баку можна побачити всі, тому ми можемо легко знайти та витягти випадково висмоктані предмети.

СИСТЕМА TWIN CHAMBERTM

Samsung Systemtwinchamber 447

Пилосос технологія Samsung використовується Твін ChamberTM, розподільна камера пилососа у двох частинах . У внутрішній камері сильний рух повітряних фільтрів частинок бруду та зберігає їх у зовнішньому відсіку, звідки вони легко видаляються. Таке рішення забезпечує постійну, високу ефективність збирання пилу .

 

Як це працює?

 

2 камери пилососа

Камера пилососа була розділена на дві окремі камери: внутрішню та зовнішню.

 
Ефективне збирання пилу

Висока потужність всмоктування ефективно збирає пил та інший бруд. Фільтр EPA забезпечує чистоту повітря, що продувається.

 
Частинки пилу відфільтровуються

Частинки пилу залишаються у внутрішній камері, відокремленій від повітря, і потрапляють у зовнішню камеру, тобто в контейнер, який можна легко спорожнити.

ЛЕГКА ТА ЕФЕКТИВНА ОЧИЩЕННЯ ВАКУМА

Пылесос Samsung

Спеціальне приладдя для пилососа Samsung зробить прибирання вашого дому ще ефективнішим і точнішим — навіть у важкодоступних місцях.

 

 

ПРОСТИЙ І ЗРУЧНИЙ СЕРВІС

Samsung Easy Operation Обслуживание Очиститель 447 N Пылесос

Користуватися пилососом Samsung без мішка дуже зручно. Завдяки знімному пилозбірнику та фільтру, що миється легко утримувати в чистоті .

 

Видалити, відкрити, порожній. Просте спорожнення контейнера

Ви можете легко позбутися бруду, яка накопичується в пилозбірнику. Не потрібно купувати та надягати спеціальні сумки. Просто візьміть контейнер за ручку, витягніть його, потім відкрийте кришку та вилийте вміст прямо в сміттєвий бак.

 

 

 

Чистота та зручність. Фільтр адаптований для очищення

Забруднення, осаджені на фільтрі, можуть призвести до зниження потужності всмоктування й перегрівання пристрою. Фільтр, що використовується багаторазовий, просто промийте його під проточною водою . Потім пилосос працюватиме з оптимальною потужністю й максимально очищатиме повітря.

 

 

У КОМПЛЕКТІ:

Samsung Vcc45w0s3b 1920x640 В упаковке 447 Новый

 

 

 

 

 

Мітки: Пилосос безмішковий Samsung VC07M21N9VD

Увага

Працюємо Пн-Пт, з 9:00 до 19:00       У суботу працюємо з 9:00 до 18:00