Водонагрівач Zanussi ZWH/S 50 Symphony 2.0 DRY

Водонагрівач Zanussi ZWH/S 50 Symphony 2.0 DRY

6 690 грн.

В наявності

6 690 грн.

Код товара: 6216
Категорії: , ,

Опис

Опис Zanussi ZWH/SD 50 Symphony 2.0 Dry

Водонагрівачі Zanussi Symphony 2.0 Dry представлені у трьох моделях об’ємом: 50, 80, 100 літрів, мають циліндричну форму з емальованим внутрішнім баком. Зручна ручка регулювання, економічний режим та багатоступінчаста система безпеки подбають про те, щоб прилад забезпечував роками гарячу воду.

Вбудований ECO-режим заощадить електроенергію, захистить від накипу та сприяє її нагріванню до комфортної температури. Завдяки лаконічному виконанню, класичному білому кольору та формі водонагрівач відмінно впишеться в інтер’єр будь-якого за стилем та розмірами приміщення.

Особливості водонагрівача Zanussi ZWH/SD 50 Symphony 2.0 Dry:

  • Сухий ТЕН та простий монтаж  – Для більшого комфорту водонагрівач виконаний в циліндричній формі, в якому встановлений незалежний сухий ТЕН і магнієвий анод.
  • Режим повної потужності  – Хочете швидко отримати повний бак гарячої води – встановіть режим повної потужності, волієте заощаджувати електроенергію – ваш режим половинна потужність.
  • Надійний захист від корозії  – Висока надійність досягається завдяки комплексному захисту від корозії, яка включає магнієвий анод збільшеної маси і захисну дрібнодисперсну емаль. Захисна емаль має високу адгезивну здатність, забезпечує щільне прилягання до стінок бака, що унеможливлює утворення тріщин і вогнищ корозії.
  • Багаторівневий захист водонагрівача складається з кількох ступенів:

Захист від корозії та накипу;

Захист від перегріву;

Захист від гідравлічного тиску, що перевищує норму.

  • Технологія Temperature Contol – Автоматичний контроль та індикація нагріву води  – Встановіть потрібну температуру нагрівання води в діапазоні від 30 до 75°C. Використовуючи функцію економного режиму (положення “ЕСО”), вода нагріватиметься до 55°C. При цій температурі утворення накипу зводиться до мінімуму, збільшується ресурс роботи нагрівальних елементів.
  • Ефективна теплоізоляція  – Завдяки технології Energy Conservation та ефективної теплоізоляції з високоякісного та екологічно чистого пінополіуретану, відбувається економія електроенергії та знижено теплові втрати.
  • Гарантія 5 років  – Досягти успіху в тривалій експлуатації та надати гарантію 5 років на внутрішній бак дозволяє надійний захист від корозії завдяки сталі Nikel Plus у поєднанні з магнієвим анодом збільшеної маси та автоматизованим аргонним зварюванням Program control. Ваш водонагрівач прослужить довго.

Характеристика

Основні
Форма

Об `єм

Монтаж

Тип ТЕНу

Керування

Технічні дані
Матеріал баку

Макс. потужність

Габарити (ВхШхГ)

Вага, кг

Бренд
Бренд

Країна реєстрації бренду

Країна виробник

Гарантія від виробника


Інші
Тип монтажу

Підводка труб

1 відгук для Водонагрівач Zanussi ZWH/S 50 Symphony 2.0 DRY

  1. 5 з 5

    Алексей

    Цена!
    Известный бренд, произведен в Латвии и хорошая комплектация (предохранительный клапан, анкера-крючки и дренажная трубка)
    Греет воду конечно не так быстро как Аристон с двумя тэнами и мощностью 2,5 квт, но и оно понятное дело. (цена вопроса 8 к грн+ каждый месяц около 800 грн за электричество)

    Отдельное спасибо службе доставки-утром заказал, а вечером уже получил, притом доставка бесплатная!


Додати відгук