Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Коляска прогулянкова Coletto Maya Automatic Сірий з автоматичним збиранням.

Код: 13240-2902
Код: 13240-2902
Фото № 1 Коляска прогулянкова Coletto Maya Automatic Сірий з автоматичним збиранням.Фото № 2 Коляска прогулянкова Coletto Maya Automatic Сірий з автоматичним збиранням.Фото № 3 Коляска прогулянкова Coletto Maya Automatic Сірий з автоматичним збиранням.Фото № 4 Коляска прогулянкова Coletto Maya Automatic Сірий з автоматичним збиранням.Фото № 5 Коляска прогулянкова Coletto Maya Automatic Сірий з автоматичним збиранням.Фото № 6 Коляска прогулянкова Coletto Maya Automatic Сірий з автоматичним збиранням.Фото № 7 Коляска прогулянкова Coletto Maya Automatic Сірий з автоматичним збиранням.Фото № 8 Коляска прогулянкова Coletto Maya Automatic Сірий з автоматичним збиранням.Фото № 9 Коляска прогулянкова Coletto Maya Automatic Сірий з автоматичним збиранням.

Основні характеристики

Всі характеристики
Продавець цього товару:
NICEGOODS
Рейтинг продавця:

Немає в наявності

7 999 ₴

Огляд Коляска прогулянкова Coletto Maya Automatic Сірий з автоматичним збиранням.

Компактна коляска Coletto Maya Automatic поєднує сучасний дизайн та комфорт. Інноваційна система автоматичного складання, поворотний на 360 градусів бар'єр та зручне положення для сну полегшать щоденні прогулянки. Ручка та перила покриті еко-шкірою, яка міцна, стійка до погодних умов. Розширений каптур захистить від вітру та дощу, а сітчасте вікно не тільки забезпечить циркуляцію повітря, а й полегшить спостереження за сплячим малюком. Тримаючи малюка в руці, ви можете одним рухом скласти візок і легко укласти в багажник або віднести до квартири. Невелика вага Maya Automatic – 6,5 кг у поєднанні з компактними розмірами, що полегшує щоденне переміщення з дитиною. Особливо це важливо для батьків, яким доводиться носити коляску кілька разів на день – класти її в машину чи квартиру на високому поверсі. Maya Automatic, незважаючи на компактні розміри, призначена для дітей вагою 22 кг. Сидіння не тільки м'яке та зручне, а й відповідної ширини. Бар'єр на 360 градусів – полегшує вхід та вихід із коляски самостійно, не знімаючи її повністю. Maya Automatic оснащений просторим навісом із фільтром UV 50+, який можна розширити. Також має віконце з сіткою, яка не тільки покращує циркуляцію повітря, а й дозволяє спостерігати за малюком. В комплект є чохол для ніг для прохолодних днів. Характеристики: Розміри у складеному вигляді з колесами: 27 x 54 x 55 см; Вага: 6,5 кг; Розміри спинки: 42 х 34 см; Розміри сидінь Розміри підставки для ніг: 20 х 34 см; Висота ручки від землі: 102 см; Поворотні передні колеса; Амортизація; Розмір колеса: 16 см; Аксесуари: чохол для ніг; точкові ремені у візку; Рама: алюміній; Регулювання ручки; Сітчаста вставка в колиску; Регулювання спинки коляски; Вентиляція; Чохол для ніжок входить до комплекту; Поворотні передні колеса; Блокування переднього колеса.
Купити коляску прогулянкову Coletto Maya Automatic Сірий з автоматичним збиранням. Ви можете, оформивши замовлення на нашому сайті, а також по телефону гарячої лінії.

Характеристики

Основні

Тип Прогулянкові
За віком дитини Вiд народження
За вагою дитини До 22 кг
Максимальна вантажопідйомність 22 кг
Колісна схема шасі 4-х колісна
Поворотність коліс Всі поворотні
Ремені безпеки 5-ти точкові
Розмір коляски в складеному вигляді (ДхШхВ) 27 x 54 x 55 см
Вага 6.5 кг
Колір Сірий

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.