CONTINENTAL PremiumContact 7 225/45R18 91W

Код товара: 39511

  • Сезон: Летние;
  • Бренд: CONTINENTAL;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 225;
    • Профиль: 45;
    • Диаметр: R18;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 91 - до 615 кг;
5621 грн
В наличии

Детальное описание

Continental PremiumContact 7 (Континенталь Преміум Контакт 7) – це літня шина преміум-класу, спеціально розроблена для широкого спектру транспортних засобів, включаючи легкові авто та люксові кросовери.
Шини Континенталь Преміум Контакт 7 містять добавки Continental+Silane, які покращують зачіп з дорогою, довговічність та стійкість до порізів та сколів. Асиметричний дизайн гуми у поєднанні з оптимізованими плечовими блоками забезпечують максимальне зчеплення та довговічність.

Тим часом блокатори шуму та оптимізоване за допомогою комп'ютера перемикання малюнка протектора також допомагають зменшити шум і звук, створюваний малюнком робочої поверхні, забезпечуючи тиху та комфортну їзду. Літній склад +Silane, широкі кільцеві канавки та бічні виїмки підвищують стійкість літньої автошини до аквапланування, а також покращують контакт з мокрою дорогою та ефективність гальмування. Завдяки покращеній гумовій суміші, що включає суміш полімеру та силанового каучуку, гума забезпечує максимальну тягу та зчеплення протягом дев'яти місяців на рік.

Літня гума Континенталь Преміум Контакт 7 включає спеціальні канавки Traction Grooves, які допомагають видаляти вологу в плямі контакту набагато швидше для чудового зчеплення з мокрою дорогою. Доступні в різних розмірах, які підходять для найпопулярніших дисків у своєму класі, автошини Continental PremiumContact 7 рекомендуються як професійними, так і звичайними автолюбителями.

Протектор люксової автошини Преміум Контакт 7

Літня гума Континенталь Преміум Контакт 7 має також широкі блоки протектора, які призначені для підвищення стійкості шини до бокових зносів. Доступні в різних розмірах, які підходять для найпопулярніших розмірів дисків у своєму класі, модель шини високо рекомендуються як професійними майстрами, так і автолюбителями.

Особливості конструкції автошини:

Високопродуктивні колеса спеціально розроблені для широкого спектру транспортних засобів, включаючи сімейні седани, купе і невеликі кросовери.
Гума розроблена з використанням найсучасніших технологій.
Виготовлено з використанням тільки матеріалів найвищої якості для забезпечення безпеки та підвищення комфорту під час їзди.
Шина розроблена для забезпечення спортивного відчуття, чудового гальмування на мокрій дорозі та динамічних характеристик, а також тривалішого терміну служби.
Просунута шинна суміш включає суміш полімерів та силанового каучуку для забезпечення максимальної тяги.
Асиметричний малюнок протектора покращує зчеплення з дорогою у суху, вологу погоду.
Широкі кільцеві канавки літньої гуми покращують стійкість до аквапланування.
Автошини доступні у розмірах, що підходять для найпопулярніших дизайнів дисків.
Ідеальне поєднання стилю та продуктивності.
Continental PremiumContact 7 розроблялася як люксова автошина, щоб забезпечити безшумну їзду, більш тривалий термін служби та чудове зчеплення у сухих та вологих умовах. Завдяки ідеальному балансу між стилем та продуктивністю може відповідати і навіть перевершувати найвищі галузеві стандарти.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.