з 09:00 до 21:00
Спалах Rime Lite Mira 4
Спалах Rime Lite Mira 4
20 399

Спалах Rime Lite Mira 4

Код: 574137
В наявності
20 399 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

Серія спалахів Mira найширша в лінійці Rime Lite і містить моноблоки потужністю від 400 до 1200 Дж, а також моделі версії Boom з роздільним корпусом і головою для використання на журавлях.
Студійний спалах Rime Lite Mira дуже проста й в експлуатації. Спалахом керують за допомогою окремих кнопок на бічній панелі моноблока без входу в меню. Завдяки великому FND-дисплею на бічній панелі Ви можете візуально контролювати параметри спалаху на великій відстані.

Завдяки сучасній електроніці спалах Rime Lite Mira має дуже точне керування потужністю імпульсу до 6 ступенів із кроком 1/10, водночас зберігаючи дуже стабільні показники колірної температури у всьому діапазоні потужностей.

Як пілотного світла на Rime Lite Mira встановлено галогенні лампи 650 Вт. Висока яскравість моделювального світла дає змогу точно встановити освітлення, а також у разі потреби використовувати його окремо для фото- та відеознімання.

Вбудований світлосинхронізатор, стандартний синхроконтакт (jack 6. 5) і фірмовий роз'єм під синхронізатори Swing набагато розширюють можливості синхронізації Rime Lite Mira з будь-якими сучасними камерами. Під час використання синхронізаторів Swing III 2.4GHz ви дістаєте змогу дистанційно керувати потужністю спалахів у 6 групах. Це особливо актуально під час установлення спалахів високо на журавлях або підвісних системах і неабияк прискорює процес роботи.

Для захисту кільцевої й пілотної лампи спалах Rime Lite Mira має захисний скляний ковпак, який захищає лампи від пошкодження під час зміни насадок або транспортування.

Також до важливих особливостей Rime Lite Mira можна зарахувати міцний корпус із фрезерованого алюмінію. Система балансування дає змогу використовувати доволі великі софтбокси або інші важкі насадки.
Використання сучасних конденсаторів спільно зі швидкісним вентилятором і електронною системою захисту від перегрівання дає цьому спалаху змогу витримувати великі експлуатаційні навантаження.

Гарантійний термін на всі спалахи Rime Lite становить 3 роки.

Характеристики
Вага
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Спалах Rime Lite Mira 4
Спалах Rime Lite Mira 4
20 399 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових