Кількість
|
Вартість
|
||
|
L-Карнітин – потрібний компонент для підвищення жирового обміну речовин. Відіграє визначальну роль в утилізації жирів організмом шляхом введення їх в середину клітини. Збільшує імунітет, збільшує працездатність організму. Карнітин був розкритий російським ученим в 1905 році.
Он синтезируется из двух аминокислот (лизина и метионина) при участии витаминов С, В6, ниацина и железа. В организме человека находится, прежде всего, в мышцах, в том числе в сердечной. L - карнитин играет колоссальную роль в обмене жиров, содействуя их переработке в энергию.
Экономится запас гликогена, увеличивается выносливость во время тренировок и соревнований, существенно улучшается снабжение клеток кислородом.
У спортсменов часто отмечается нехватка L-карнитина. В этом случае ухудшается сердечная деятельность, увеличивается содержание триглицеридов в крови.
Систематичне вживання L-карнітину:
* забезпечує спалювання жирів;
* піднімає фізичну витривалість;
* скорочує період відновлення;
* збільшує насичення клітин киснем;
* удосконалює діяльність серцевого м'яза;
* знижує рівень холестерину.
Рекомендації щодо застосування: добре збовтати перед використанням. В якості харчової добавки приймати по 1 столовій ложці 2 рази в день, бажано, на порожній шлунок.