Кошик
662 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Інтернет - Магазин Банка - юа
+380 (68) 580-68-03
+380 (93) 382-83-03
Електрична газонокосарка Bosch AdvancedRotak 660 (1.7 кВт, 400 мм) (06008B9206), фото 2

Електрична газонокосарка Bosch AdvancedRotak 660 (1.7 кВт, 400 мм) (06008B9206)

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Електрична газонокосарка Bosch AdvancedRotak 660 — зручне та ефективне пристосування. Завдяки основними параметрами — потужності 1700 Вт і ширині обробки 400 мм — вдасться косити газон у дворі.

Купити газонокосарку Rotak слід тим, хто живе за містом, щоб доглядати за ділянкою.

Газонокосарка на колесах: перевага

Газонокосарка Ротак працює від електрики. Вам не потрібно заряджати акумулятор, як у випадку акумуляторної моделі, або ж заправляти паливом, як бензинову. Газонокосарка на колесах вимагає тільки доступ до розетки і все.

Газонокосарка Ротак обладнана травозбірником (50 л). Він комбінований, тобто виготовлений з тканини і пластику. Це корисно при зберіганні пристрою, адже склавшись, контейнер економить місце.

Газонокосарка Ротак: особливості

Газонокосарка на колесах дозволяє косити траву навіть впритул до парканів і бордюрів. Для цього є спеціальні напрямні з боків деки.

Газонокосарка на колесах важити 16 кг, але ця вага не перешкода при пересуванні: наявність коліс та руків я роблять транспортування пристрою максимально зручним. Щодо руків’я: його висота і кут нахилу регулюються, а значить Ви можете налаштувати це під себе.

Газонокосарка Ротак працює від електрики, підключившись кабелем. Якщо раптом його довжини не вистачить, скористайтеся подовжувачем.

* Колір та/або відтінок на фотографії можуть відрізнятися від реального. Параметри та комплектація можуть бути змінені виробником товару без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, які вніс виробник.

Основні
ВиробникBosch
  • Ціна: 12 354 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner