Зовнішній жорсткий диск 1TB Western Digital My Passport 2.5" USB 3.2 Black (WDBYVG0010BBK-WESN)

‍2358‍ грн.
В наявності на складі
Доставка
Варіанти оплати
Наші переваги
  • — Гарантія
  • — Оповіщення по SMS та E-mail
  • — Повернення та обмін
  • — Різні способи оплати
  • — Найкраща ціна
Кредит та розстрочка
Розстрочка online
У кожній подорожі потрібен Passport.

My Passport – це надійний портативний накопичувач, з яким ви будете впевнено та легко рухатися до своєї мети. Цей накопичувач у новому стильному корпусі розміщується на долоні, але його ємності достатньо для зберігання та систематизації фотографій, відео, музики та документів, а також надання до них загального доступу. Завдяки чудовій сумісності з програмним забезпеченням для резервного копіювання та захисту паролем (тільки Windows) ваші матеріали на накопичувачі My Passport будуть у безпеці.

Компактний стильний корпус

Подорожуйте у своєму стилі. Новий My Passport з покращеним дизайном: у зручному компактному корпусі та у кількох кольорових варіантах.

Виконано резервне копіювання

Ви можете бути впевнені, що всі матеріали, які ви створюєте – фотографії, відео, музика та документи – не будуть втрачені. Накопичувач My Passport поставляється з програмою резервного копіювання, яку можна налаштувати на автоматичне резервне копіювання за розкладом. Просто оберіть час і періодичність резервного копіювання важливих файлів у вашій системі на накопичувач My Passport.

Блокування

Ваші цифрові матеріали будуть у безпеці завдяки захисту паролем та апаратному шифруванню на основі алгоритму AES з 256-розрядним ключем. Просто увімкніть функцію захисту паролем і задайте власний пароль, використовуючи програмне забезпечення.

Неймовірна простота

Портативний накопичувач My Passport готовий до використання одразу після покупки та постачається з усіма необхідними кабелями. Завдяки інтерфейсу SuperSpeed USB (5 Гбіт/с) ви можете швидко розпочати резервне копіювання будь-яких даних та продовжувати створювати нові матеріали.

Підтримка Windows та Mac

Форматування My Passport для ОС Windows 10+ дозволяє отримати у своє розпорядження накопичувач, готовий до роботи одразу після покупки. Програмне забезпечення WD також дозволяє завантажити драйвер NTFS для macOS, щоб ви могли працювати в обох операційних системах без переформатування.

Працює з Chromebook

Зовнішній накопичувач My Passport протестований та сертифікований для синхронної роботи з Chromebook. З легкістю додайте додатковий простір для зберігання файлів та доступу до них будь-де.

Впевненість у надійності

Ми не знаємо, що на нас чекає. Тому накопичувачі WD виробляються відповідно до найжорсткіших вимог до міцності та довгострокової надійності.

Жорсткий диск
Тип жорсткого диска
  • Зовнішній
Форм-фактор жорсткого диска
  • 2.5"
Об'єм пам'яті жорсткого диска
  • 1 ТБ
Інтерфейс жорсткого диска
  • USB 3.2
Розміри
107.19 x 74.93 x 11.18 мм
Вага
120 г
Знайти схожі

Відгуки не знайдено

* Характеристики та комплектація виробу можуть змінюватися виробником без попередження

Можливо, вас це зацікавить
  • Хіти продажів
  • Найпопулярніші