Електрична газонокосарка Bosch AdvancedRotak 660 (1.7 кВт, 400 мм) (06008B9206)

12354.00грн. 10377.00грн.
Є в наявності

Електрична газонокосарка Bosch AdvancedRotak 660 — зручне та ефективне пристосування. Завдяки основними параметрами — потужності 1700 Вт і ширині обробки 400 мм — вдасться косити газон у дворі.

Купити газонокосарку Rotak слід тим, хто живе за містом, щоб доглядати за ділянкою.

Газонокосарка на колесах: переваги

Газонокосарка Ротак працює від електрики. Вам не потрібно заряджати акумулятор, як у випадку акумуляторної моделі, або ж заправляти паливом, як бензинову. Газонокосарка на колесах вимагає тільки доступ до розетки і все.

Газонокосарка Ротак оснащена травозбірником (50 л). Він комбінований, тобто виготовлений з тканини і пластику. Це корисно при зберіганні пристрою, адже склавшись, контейнер економить місце.

Газонокосарка Ротак: особливості

Газонокосарка на колесах дозволяє косити траву навіть впритул до парканів і бордюрів. Для цього є спеціальні напрямні по боках деки.

Газонокосарка на колесах важить 16 кг, але ця вага не перешкода при пересуванні: наявність коліс та руків я роблять транспортування пристрою максимально зручним. Щодо руків’я: його висота і кут нахилу регулюються, а значить Ви можете налаштувати це під себе.

Газонокосарка Ротак працює від електрики, підключившись кабелем. Якщо раптом його довжини не вистачить, скористайтеся подовжувачем.

* Колір та/або відтінок на фотографії можуть відрізнятися від реального. Параметри та комплектація можуть бути змінені виробником товару без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, які вніс виробник.

вага 16 кг
Висота обробки 25-80 мм
Габаритні розміри 1360x460x1050 мм
Потужність 1700 Вт
Різальна система ніж LeafCollect
Система регулювання висоти ножа осьове регулювання висоти підстригання, 7 рівнів
Тип пересування несамохідна
Травозбірник 50 л, комбіновний
Ширина обробки 400 мм

Ще не було питань.