Кондиціонер Electrolux EACS-12HS/N3

Кондиціонер Electrolux EACS-12HS/N3

11 690 грн.

В наявності

11 690 грн.

Код товара: 115945
Категорії: , ,

Опис

EACS-12 HS/N3 — настінна спліт-система з багатоступеневий системою фільтрації повітря, антикорозійним покриттям Blue Fin та функцією самодіагностики, що поєднує в собі цікавий дизайн та високі технології, з покращеними експлуатаційними можливостями. Спліт-системи Slim Style відрізняються високою енергоефективністю (клас «А»). Економія електроенергії досягається багато в чому завдяки використанню при виробництві цієї техніки фреону R410A, який є озонобезпечним.
Багатоступеневий система фільтрації
Багатоступеневий система фільтрації складається з шести комбінованих фільтрів: антикліщовий фільтр очищає повітря від пилових кліщів, каталітичний — від шкідливих формальдегідних сполук, фотокаталітичний антибактеріальний фільтр ефективно нейтралізує більшість відомих бактерій, плісняві грибки, мікроби, віруси та неприємні запахи. Біологічний антибактеріальний фільтр знищує до 99,9% бактерій та вірусів. Фільтр з іонами срібла та катехіновий фільтр також надають антибактеріальну дію, додатково зменшуючи активність бактерій, а також сприяють профілактиці захворювань дихальної системи. Функція автоматичного очищення перешкоджає розмноженню хвороботворних бактерій усередині кондиціонера.
Антикорозійне покриття Blue Fin
Робочий ресурс кондиціонерів Slim Style продовжено за рахунок антикорозійного покриття Blue Fin, яке захищає теплообмінник спліт-системи, значно покращує ефективність теплообміну та збільшує термін служби у 3 (!) рази.
Ширококутні горизонтальні жалюзі
Кондиціонери Slim Style оснащені системою самодіагностики та ширококутними горизонтальними жалюзі, які підвищують ефективність розподілу повітря у широкому діапазоні. Автоматичне хитання вертикальних жалюзів сприяє більш ефективному розподілу повітряного потоку по вертикалі, при цьому кут повороту може становити до 160 градусів, є вибір до 7 різних положень нахилу стулки.

Характеристики

Тип настінна спліт-система
Основні режими охолодження / обігрів
Потужність у режимі охолодження 3500 Вт
Потужність у режимі обігріву 3800 Вт
Потужність при обігріві 973 Вт
Потужність при охолодженні 1004 Вт
Додаткові режими автоматичний режим, самодіагностика несправностей
Пульт дистанційного керування є
Таймер увімкнення/вимкнення є
Внутрішній блок спліт-системи (ШxВxГ) 79×26.5×17.7 см
Зовнішнього блоку спліт-системи (ШxВxГ) 78.5x54x32 см
Тип холодоагенту R 410A
Фаза однофазний
Регулювання швидкості обертання вентилятора є
Інші функції та особливості можливість регулювання напрямку повітряного потоку, система проти утворення льоду, функція запам’ятовування налаштувань
Площа, що обслуговується 30 кв. м
Максимальна довжина комунікацій 20 м
Максимальний повітряний потік 9.167 куб. м/хв
Мінімальна температура для експлуатації кондиціонера в режимі обігріву -7°С

Характеристика

Основні
Реком. площа обслуговування, кв. м

Режими роботи

Бренд
Бренд

Країна реєстрації бренду

Відгуки

Відгуків немає, поки що.


Будьте першим, хто залишив відгук “Кондиціонер Electrolux EACS-12HS/N3”“