NITTO NT421A 265/60R18 110V

Код товара: 40440

  • Сезон: Летние;
  • Бренд: NITTO;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 265;
    • Профиль: 60;
    • Диаметр: R18;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 110 - до 1060 кг;
5800 грн
В наличии

Детальное описание

Як і інші моделі цього бренду, літня шина Nitto NT421A була розроблена фахівцями японської компанії Toyo. Японський шинний гігант створив нову марку, під якою випускаються покришки, адресовані автолюбителям, які не бояться спробувати щось нове. Продукція цього бренду, включаючи цю шину, використовується для «обкатки» різних технологічних рішень, які потім використовуються в моделях «батьківської» марки.

+ Датчики зносу. Одним із таких рішень стали датчики зносу протектора. Але на відміну від шин багатьох інших брендів, розробники змінили їх форму та розташування. Вони нанесені у вигляді безлічі точок на стінках поздовжніх дренажних канавок. Зовні датчики зношування виглядають, як пунктирна лінія, що веде від робочої поверхні протектора вниз. Дане рішення має одну вагому перевагу, а саме можливість точніше відстежувати ступінь зношування шини, що дозволяє, наприклад, набагато раніше помітити його нерівномірність. Як правило, така поведінка покришки є наслідком несправності підвіски автомобіля, усунення якої на ранньому етапі її розвитку обійдеться набагато дешевше.

+ 3D-ламелі, що перетинаються. На деяких ринках ця шина позиціонується, як модель, яку можна використовувати, як влітку, так і взимку. Універсальність застосування багато в чому зумовлена використанням ламелей. Ці протекторні елементи мають кілька особливостей і в конструкції, і розташування. Стінки ламелей виконані у тривимірному дизайні, а вони самі перетинаються між собою. Таке рішення дозволило поліпшити багато ходових якостей шини. Насамперед це зчеплення на слизькому покритті, що забезпечується великою кількістю кромок, які мають значну довжину і розташовані під різними кутами щодо напрямку руху. При цьому тривимірний дизайн стінок ламелей при їх відкритті обмежує рухливість блоків, що позитивно позначається на керованості, стійкості до нерівномірного зношування та опору коченню.

+ Однією з ключових особливостей шини є посилена конструкція плечових зон протектора. Розташований безпосередньо під ним брекер оснащений додатковими кордами, виготовленими із синтетичного матеріалу. Вони є широкі сітки, що знаходяться під плечовими зонами. Наявність такої жорсткої «підкладки» додатково покращує ефективність роботи цих функціональних зон, що, у свою чергу, позитивно позначається на ряді експлуатаційних властивостей шини, що так чи інакше залежать від швидкості передачі поперечних прискорень при маневруванні та проходженні поворотів. Насамперед це прозорість зворотного зв'язку, курсова стійкість, зчеплення, стійкість до нерівномірного зносу, опір коченню.

+ Блоки, що підвищують стабільність З багатьох інших особливостей дизайну асиметричного протектора варто відзначити виконання блоків, розташованих в зоні «плечів». Вони мають складову конструкцію, розділену на дві частини широкою поздовжньою канавкою. Жорсткість блоків, розташованих ближче до краю протектора, забезпечується масивними розмірами кожного з них та поперечним розташуванням. У свою чергу стійкість до деформацій елементів, що знаходяться в центральній частині протектора, досягається наявністю перемичок. Вони об'єднують блоки у групи, по два у кожній з них. Такий дизайн значно покращує зчеплення шини при поперечних прискореннях, а за рахунок дуже довгих країв зчеплення скорочує довжину гальмівного шляху.

Основні особливості літньої шини Nitto NT421A:
- датчики зношування протектора, що дозволяють більш точно зняти показання;
- 3D-ламелі, що перетинаються, підвищують зчіпні властивості на слизькому покритті;
- Складова конструкція блоків плечових зон покращує стійкість при маневруванні, скорочує гальмівний шлях.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.