917 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 mono alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.

Основні переваги:
- Потужні динаміки
- Пластичний каркас
- Яскравий дизайн з підсвічуванням
- Вбудований мікрофон

Опис товару:
Якісний звук - невід'ємна частина будь-якої комп'ютерної гри. Завдяки вбудованим п'ятдесяти міліметровим динамікам, навушники Kotion Each G2000 ідеально передають всі тонкощі внутрішньоігрових саундтреків, діалогів та іншого звукового супроводу, необхідні для повного занурення в гру. Еластичний каркас з підсвічуванням, в поєднанні з м'якими подушечками на наголов'я і амбушурах забезпечить максимально комфортну фіксацію навушників на голові, дозволяючи протягом багатьох годин поспіль користуватися G2000 не відчуваючи абсолютно ніякого дискомфорту. Широка комплектація навушників Kotion G2000 дозволяє підключати їх до комп'ютера, ноутбука, консолі і смартфону, а панель управління, розташована на дроті дозволяє регулювати гучність, вмикати і вимикати мікрофон на навушниках. Kotion Each G2000 - ідеальний вибір геймера!

Залежно від поставки в навушниках може бути 2 штекера 3.5 Jack (3 pin) і USB для підсвічування. Або 1 штекер 3.5 Jack (4 pin) і USB для підсвічування. Постачальник не повідомляє про зміну штекера.

Характеристики
Імпеданс, Ом 32
Інтерфейс підключення USB, 3.5 мм (mini-Jack)
Вага 320 гр
Діапазон частот (Гц) 15 – 20000
Довжина шнура, м 2,1
Додаткові можливості Розмір динаміка 50мм
Опір мікрофона 2.2К Ом
Чутливість мікрофона: – 38 дБ ± 3 Дб

Комплектація:
Навушники
Інструкція
Колір Чорно-синій
Конструкція мікрофона поворотний
Особливості Світлодіодна підсвітка
Спрямованість мікрофона Всеспрямований
Тип випромінювача динамічний
Тип мікрофону динамічний
Тип навушників Повнорозмірні
Чутливість (дБ) 110

Ще не було питань.