6 029 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 mono alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Пилосос безмішкові Philips FC9555/09 виготовлений в футуристичному дизайні в корпусі з м'яким бампером і переміщається на великих прогумованих колесах. Він обладнаний циклонічної системою всмоктування PowerCyclone 7, аеродинамічна конструкція якої підтримує максимальну продуктивність очищення, зменшуючи опір повітря. Апарат укомплектований спеціальною насадкою TriActiv + для будь-яких типів підлогових покриттів. Вона піднімає ворс килима, видаляючи глибоко знаходиться пил, збирає велике сміття і за допомогою двох щіток всмоктує бруд і сміття вздовж стін і меблів. Решта насадки застосовуються для чистки твердих підлогових покриттів, важкодоступних місць, м'яких меблів і текстилю та збору шерсті домашніх тварин. Гігієнічний та миється HEPA Allergy H13 очищає повітря, що виходить від 99,9% дрібного пилу, кліщів, пилку і шерсті домашніх тварин. Пилозбірник у вигляді прозорого контейнера об'ємом 1,5 літрів дозволяє видаляти його вміст одним натисканням. Пилосос безмішкові Philips FC9555/09 працює з низьким рівнем шуму - до 76 дБ і зберігається в горизонтальному або вертикальному положенні.
Вид прибирання
Волога Ні
Збір рідини Ні
Парова Ні
Суха Так
Конструктивні особливості та інше
Вага, кг) 4.5
Видування повітря Ні
Додатково Насадка TriActive+ виконує 3 дії одночасно: 1) завдяки особливій конструкції вона акуратно піднімає ворс килима, щоб зібрати пил навіть із найглибших шарів; 2) широкий отвір на передній частині насадки збирає велике сміття; 3) видаляє пил та бруд вздовж меблів та стін за допомогою щіток, розташованих з двох сторін.
Колір зелений
Паркування горизонтальна/вертикальна
Рівень шуму (дБ) 76
Радіус дії (м) 9
Регулятор потужності на корпусі
Розміри (мм) 412х280х280
Технологія Anti-Tangle Ні
Циклонна система PowerCyclone 7
Насадки
Насадка для чищення м'яких меблів (текстилю) Так
Насадка підлога/килим Так
Турбощітка Так
Щілинна насадка Так
Основні характеристики
HEPA-фільтр Allergy H13
живлення мережа
Місткість пилозбірника (л) 1.5
Максимальна потужність (Вт) 750
Тип пилозбірника
Багаторазовий мішок Ні
Контейнер Так
Одноразовий мішок Ні
Резервуар із водою (аквафільтр) Ні
Характеристики
Тип Пилосос безмішковий

Ще не було питань.