Gorenje GBF 80 T/V9 – електричний накопичувальний водонагрівач з об’ємом емальованого бака 80 літрів та двома “сухими” ТЕНами, загальною потужністю 1,4 кВт. Монтаж бойлера настінний, вертикальний.

Основна умова тривалої експлуатації бойлера – якісне покриття та міцні зварні шви внутрішнього бака. Стінки резервуара захищені від корозії спеціальним складом покриття – надчистою емаллю. Додатковий захист забезпечує збільшений магнієвий анод.

Комплектуючі європейських виробників забезпечують якість та тривалий термін служби наших продуктів.

Нагрівання води здійснюється за допомогою 2-х сухих ТЕНів, загальною потужністю 1400 Вт. Нагрівальний елемент закритого типу знаходиться всередині сталевого емальованого фланця, що забезпечує тривалий термін служби, оскільки ТЕН не контактує з водою.

Бойлер Gorenje GBF80TV9 з механічним керуванням за допомогою терморегулятора: ручка терморегулятора дозволяє регулювати температуру води у водонагрівачі та встановлювати економічний режим та захист від замерзання.

Продуманий захист гарантує безпеку використання водонагрівача. У бойлерах Gorenje передбачений захист від перегріву та замерзання (останнє актуально при встановленні в приміщеннях, де не завжди використовується бойлер, наприклад, на дачі), термостат, зворотний та запобіжний клапани. Захист від нагрівання без води: бойлер не вмикається, якщо в баку немає води. Це запобігає перегріву водонагрівача та поломці тену.

Модель Горіння GBF 80 T/V9 з гарантією на бак – 10 років, на електричну частину – 2 роки.

Бренд Gorenje
Тип Накопичувальний
Габарити (ВхШхГ) 771x461x454 мм
Тип ТЕНа Сухий ТЕН
Об’єм 80 л
Вага 24.1 кг
Гарантія 24 місяці гарантії на електричні елементи 84 місяців гарантії на бак
Країна виробник Сербія
Потужність ТЕНу 1.4 кВт
Бренд

Gorenje

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Водонагрівач Gorenje GBF 80 T/V9”“

Your email address will not be published. Required fields are marked

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.