0
0

Ноутбук Kruger&Matz Explore 1406 FHD N4000 (KM1406-B) 4/64GB

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Kruger&Matz
  • Код товару: 4789
  • Наявність: Є в наявності
8 559 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Гарантія: 12 міс. від магазину
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Інформація
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Kruger&Matz Explore 1406 FHD N4000

 

Москва Крюгер І Мац Пошук 1406
Ноутбук із 14-дюймовим Full-HD

Дозвіл Full HD

Діагональ 14,1 дюйми - ідеальний приклад золотого перерізу. Дисплей досить великий, щоб на ньому можна було легко працювати, але водночас дозволяє зберегти компактний дизайн. Ще одним важливим аспектом, про який слід згадати, є роздільна здатність екрана Full HD, тому весь контент, що відображається, має високу якість зображення.

Ноутбук із процесором Intel

на повній швидкості

Вам потрібний пристрій, який може йти в ногу з вами? Kruger&Matz Explore 1406 оснащений двоядерним процесором Intel Celeron N4000. Ультрабук має 4 ГБ оперативної пам'яті LPDDR4 та 64 ГБ вбудованої пам'яті, яку можна розширити карткою пам'яті на 128 ГБ.

Ноутбук із системою Windows 10 Professional

Професіоналізм

Windows 10 Professional має низку додаткових комерційних функцій, які роблять Explore 1406 ідеальним робочим ноутбуком. Версія Pro має, крім іншого, покращене шифрування диска, а також дозволяє віддалено підключатися до домену.

Москва, з miniHDMI, порт USB-C та карт пам'яті SD,

Функціональність, висока

Багатозадачності, що надається Windows, недостатньо. Крім вже згаданого кард-рідера, Explore 1406 має ряд портів, що розширюють його функціональність і дозволяють підключати зовнішні пристрої.

Ноутбук з батареєю та потужним

Потужна батарея

Ультрабук Explore 1406 від Kruger&Matz готовий до багатогодинної роботи без заряджання. Його можна легко брати з собою на ділові зустрічі, не переймаючись батареєю.

Ноутбук з клавіатурою, великою та сенсорною панелі

Додаткові зручності

Клавіатура ультрабука Explore 1406 вас не розчарує; його ідеально окреслена компонування та простота натискання клавіш разом з чутливою та точною сенсорною панеллю гарантують зручність у використанні.

Ноутбук легко

Дизайн та стиль

Дизайн ультрабука Explore 1406 від Kruger&Matz елегантний, а матовий чорний колір корпусу надає додатковий штрих стилю, тому він неодмінно впишеться як в офіс, так і в інтер'єр вашого будинку. Виріб тонкий і легкий, що змусить вас скрізь брати його з собою.

Ноутбук Kruger&Matz Explore 1406 FHD N4000 (KM1406-B) 4/64GB

Характеристики
Загальне
Гарантія 12 міс. від магазину
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.