Кошик
663 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Інтернет - Магазин Банка - юа
+380 (68) 580-68-03
+380 (93) 382-83-03
Електровелосипед MONDRAKER CHASER X 29" T-M, Graphite / Black / Orange (2023/2024), фото 2
Електровелосипед MONDRAKER CHASER X 29" T-M, Graphite / Black / Orange (2023/2024), фото 2
Електровелосипед MONDRAKER CHASER X 29" T-M, Graphite / Black / Orange (2023/2024), фото 2
Електровелосипед MONDRAKER CHASER X 29" T-M, Graphite / Black / Orange (2023/2024), фото 3

Електровелосипед MONDRAKER CHASER X 29" T-M, Graphite / Black / Orange (2023/2024)

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Urban Cross велосипед Mondraker Chaser X



Не дайте асфальту встановлювати свої межі. 2023 року велосипедний світ зустрів нового героя, яким став Chaser X. Це дивовижний Urban Cross двопідвіс із величезним набором додаткових функцій. Всі вони призначені для зручності та комфорту в міському середовищі або на довгих велосипедних маршрутах. Важливою особливістю цієї моделі є задня підвіска, що забезпечує додатковий рівень безпеки та робить його універсальним варіантом у каталозі виробника.

Завдяки високопродуктивному електромотору Bosch Performance Line CX у парі з ємною батареєю на 625 Втч вдалося досягти безкомпромісних характеристик. Тепер ви проїдете ще більшу відстань, витрачаючи на це мінімум зусиль, а допомога від електродвигуна з чотирма режимами підтримки буде здійснюватися максимально ефективно та природно.

Електродвигун останнього покоління

Електричним серцем цього байка став надійний двигун останнього покоління Bosch Performance Line CX GEN 4 BS3 і ємна літієва батарея на 625 Втч. З урахуванням розвитку технологій, ця генерація отримала ще більше крутного моменту та стала легшою на 1,1 кг, на відміну від свого попередника. Підвищений крутний момент до 85 нм гарантує до 340% асистивної підтримки з чотирма настроюваними режимами Eco, Tour, Sport і Turbo.



Також не забули і про Smart Walk Assistance. З ним вам не потрібно витрачати власні сили, коли ви поспішаєте та потрібно котити велосипед у гору або сходами, байк це зробить сам із комфортною для ходьби швидкістю. Контроль здійснюється комп'ютером Bosch Kiox 300 і контролером керування з 32 бітним процесором, завдяки чому досягається блискавичний відгук і природна плавність асистування.

Прогресивна конструкція рами



Витончена рама з інтегрованою батареєю виготовлена з алюмінієвого сплаву 6061 за технологією Stealth Evo. Унікальною особливістю Chaser X є його підвіска, яка забезпечує незрівнянний комфорт і безпеку на будь-якому рельєфі завдяки ходу 140 мм і сучасній трейловій геометрії. В основу лягла запатентована компанією прогресивна технологія нульової підвіски Optimized Zero Suspension System.

Задня підвіска стала ключем до створення одного з найбільш універсальних велосипедів в асортименті. Це означає, що ви можете сміливо прокладати свій шлях через нерівності міських вулиць або вирушити в захопливі пригоди на трейлах, не турбуючись про комфорт і безпеку.

Задня вісь Boost 12x148 мм забезпечує додаткову жорсткість і стабільність під час катання, роблячи вашу взаємодію з велосипедом точнішою й контрольованішою. Кермова колонка з конічним дизайном сприяє покращеній гостроті керування під час катання, забезпечуючи вам повний контроль над велосипедом навіть на швидкісних спусках.

Ексклюзивні пластикові кожухи двигуна та бризковик амортизатора, а також внутрішнє проведення тросів стали додатковими елементами. Вони гарантують надійний захист вашого велосипеда та його компонентів від пошкоджень і впливу довкілля. Вбудований датчик швидкості в дропаут покращує реакцію електричної системи на ваші дії, забезпечуючи плавнішу та природнішу підтримку під час педалювання.

Елементи підвіски



Амортизатори підвіски вибрали від американської компанії RockShox. Компоненти цього бренда добре зарекомендували себе високою надійністю, чудовими якостями роботи та гарною ремонтопридатністю. Наявність великих регулювань дає гнучкість налаштувань у великому діапазоні, покриваючи більшу частину вимог усіх райдерів. для довговічності та плавності роботи шарнірів і лінійок використовуються високоточні промпідшипники закритого типу. Вони мають герметичну конструкцію, яка запобігає потраплянню всередину пилу та води, що продовжує термін експлуатації та полегшує процес обслуговування.



Повітряна вилка RockShox Recon Silver RL 29 отримала не тільки оновлений дизайн, а й тефлонове покриття ніг, завдяки чому покращилося стригування і плавність ходу. Ця модель широко використовується на оллмаунтинових і трейлових велосипедах завдяки збільшеному до 150 мм ходу та наявності якіснішого демпфера відскоку Motion Control, який простирить стрибки та на перешкоди в заблокованому стані. Вилка налаштовується точно під вагу райдера за допомогою тиску в повітряній камері. Наявність локаута дає змогу заблокувати амортизацію вилки та допомагає заїжджати в апхіл і не витрачати сили даремно на прямих ділянках. Застосування стандарту Boost не тільки збільшило торсійну жорсткість, але й дало змогу адаптувати вилку до всіх електровелосипедів.

RockShox Deluxe Select R DebonAir задній амортизатор, спроєктований для забезпечення видатної амортизації й контролю на гірських трасах. З його передовими технологіями та характеристиками, цей амортизатор додасть комфорту та впевненості під час катання на вашому велосипеді. Він виготовлений із високоякісних матеріалів і має міцну конструкцію, що дає змогу йому витримувати інтенсивні навантаження й зберігати надійну продуктивність упродовж довгого часу. Технологія DebonAir забезпечує плавнішу та чутливішу дію амортизатора завдяки збільшеному об'єму повітря в пружинній камері. Це дає змогу ефективніше поглинати дрібні та великі удари, забезпечуючи комфортну керованість. А надійна система демпфування Select R забезпечує оптимальне керування швидкістю стиснення і повернення амортизатора.

Ефективна 12-швидкісна трансмісія

Як трансмісія був обраний початковий 12-швидкісний групусет від Sram SX Eagle, який може похвалитися широким діапазоном передавальних чисел і чітким перемиканням характерним для цього виробника, а також низькою ціною. Задній перемикач працює чітко та безперебійно навіть в екстремальних умовах і за великого трясіння, завдяки посиленому натягувачу ланцюга Type 3, а поліпшена система шатунів із технологією X-Sync знижує шум і зношування, надійно утримуючи ланцюг на зірці Narrow-Wide. Керування здійснюється зручною тригерною манеткою з прямим підведенням троса, гарантуючи чітке та швидке перемикання без затримок, що важливо під час різкої зміни рельєфу.

Потужні гідравлічні гальма

Як гальмівна система слугує чотирипоршнева дискова гідравліка Sram DB8 у парі з 200 мм роторами. Це інноваційні гальма, розроблені 2022 року з урахуванням усіх сучасних вимог захисту довкілля, адже в них використовується легкодоступна мінеральна олива, на відміну від дорогого DOT 5.1. Каліпер здобув не тільки дизайн від старшої моделі CODE, але й високу продуктивність завдяки використанню всіх передових технологій компанії. Timing Port Closure Plus дає змогу точно регулювати гальмівну потужність ґрунтуючись на використанні спеціальних портів у гідравлічній системі, які відкриваються і закриваються залежно від швидкості падіння тиску в системі. Це забезпечує точніше керування гальмівною потужністю й запобігає блокуванню коліс в екстремальних умовах катання. Power Reserve Geometry технологія, яка дає змогу збільшити потужність, зменшивши водночас вагу та розміри гальмівної системи. PRG забезпечує більш прямий шлях для передавання сили гальмування від ручки до супортів, гарантуючи миттєвий відгук.

Міцні колеса

Великі накатристі колеса зібрані на подвійних алюмінієвих ободах MDK-HP1 діаметром 29 дюймів для плавності ходу та комфортнішого подолання перешкод. Втулки Formula із закритими підшипниками характеризуються максимальною міцністю й довговічністю, їх не потрібно часто обслуговувати, адже вони мають гарну герметичність і надійність. Кріпляться вілсети наскрізними осями для жорсткості та кращого протистояння ударним навантаженням.

Покришки обрані Maxxis Ikon 29x2.6, вони чудово підходять не тільки для кроскантрі, але й для трейлу, забезпечуючи гарний зачіп і стабільність на будь-яких поверхнях.

Додаткове обладнання



Для зручності та безпеки використання велосипеда в межах міста та на дорогах загального користування передбачене штатне освітлення у 50 люкс. Повнорозмірні крила захистять від бризок і бруду в негоду, а багажник із вантажністю 25 кг дасть змогу взяти необхідні в поїздці речі. Для полегшення паркування є штатна підніжка, що забезпечує гарну стійкість.


Основні атрибути
ВиробникMondraker
КолірСріблястий
  • Ціна: 254 000 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner