1 480 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 mono alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.

Ключові переваги:
- Функція "Здоров'я жінки"
- Підтримка повідомлень
- Вимірювання артеріального тиску
- Вимірювання кисню в крові
- Змінні заставки
- Управління камерою і плеєром смартфона

При виборі смарт годинника варто враховувати його зручність для щоденного користування, наявність спортивних і допоміжних функцій, а також зовнішній вигляд, який буде відповідати вашому смаку і стилю. Жіночний смарт годинник Linwear LW07 відмінно впишеться в образ сучасної жінки.

Дизайн
Модель має корпус з нержавіючої сталі, плетений ремінець з з регулюванням по обхвату зап'ястя і зручною застібкою з того ж матеріалу. Браслет має ширину 18 мм і механізм швидкого зняття, тому при необхідності ви зможете замінити його самостійно. Повністю сенсорний TFT дисплей діагоналлю 1,09 дюймів і роздільною здатністю 240 * 240 пікселів зручний для управління. Коронка збоку носить не тільки декоративний характер, але також є механічною кнопкою для включення, відключення годин і повернення до головного меню.

Функції
Без будь-яких додаткових підключень ваша активність протягом дня буде автоматично записуватися, якщо фітнес-браслет працює. Ви можете подивитися історію підрахунку кроків, відстані та інших вимірів по днях в додатку FitCloudPro, з яким пристрій синхронізується.

В даному смарт-пристрої ви знайдете вимір серцевого ритму в реальному часі, артеріального тиску, кисню в крові, аналіз тривалості сну за фазами. За своїм бажанням ви можете налаштувати яскравість дисплея і час його підсвічування, змінити заставку на одну з попередньо встановлених або встановити свою. У даній моделі доступна можливість вибрати інтенсивність вібрації і мову меню (доступна російська), встановити таймер, дізнатися поточну погоду.

Особливості
Завдяки наявності Bluetooth 5.0 розумний годинник сумісний зі смартфонами на ОС iOS і Android. Це дає можливість не тільки зберігати історію активності за тиждень, але також синхронізує повідомлення та виклики з телефону на годинник.

Підсумок
Елегантний жіночий годинник з розумними функціями на зразок вимірювання пульсу і вмісту кисню в крові допоможуть вам підтримувати достатню активність і стежити за здоров'ям. Синхронізація дзвінків і повідомлень на телефоні, функція интикрадій, кілька режимів тренування, жіночий календар і інші корисні функції роблять Linwear LW07 відмінним щоденним помічником.

Смарт годинник з тонометром не є медичним приладом. Всі дані надаються тільки для ознайомлення і не можуть бути використані для корекції лікування або служити приводом для прийняття таблеток.

Характеристики
Ємність аккумулятору 190
Вага (гр) 68
Вбудований мікрофон Ні
Версія Bluetooth 5.0
Гарантія 6 місяців
Датчики Акселерометр, Лічильник калорій, Крокомір, Пульсометр, Вміст кислорода в крові, Тонометр
Для кого Жіночі
Додаток для синхронізації FitCloudPro
Захист від вологи IP68, Від бризок
Колір Золотий
Колір корпуса Золотий
Колір ремінця Золотий
Матеріал корпусу Нержавіюча сталь
Матеріал ремінця Нержавіюча сталь
Особливості Захист від води, пилу
Будильник
Трекінг сну
Вібромотор
Контроль денної активності
Секундомір
Вимір кров'яного тиску
Класичні
Жіночий календар
Процесор RTL8762
Пульсометр є
Розміри Розмір корпусу 40.5*39.5*10.5 мм. Ширина ремінця 18 мм.
Слот для SIM картки ні
Сповіщення Виклики
SMS
Соціальні мережі
Сумісна ОС Android, iOS
Тип Розумні часи
Тип зарядки магнітна
Тип матриці TFT
Час роботи до 5 днів

Ще не було питань.