0
0

Телевізор LG OLED77C31LA 4K 120 Гц (2023)

Новина 2023
Відгуки:
(0)
  • Виробник: LG
  • Код товару: 6275
  • Наявність: Є в наявності
89 450 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Діагональ: 77
Тип телевізора: OLED
Модельний рік: 2023
Частота зміни кадрів: 120
Операційна система: WebOS
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Інформація
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

LG OLED C3

Відео з емблемою OLED TV "10 Years World No.1" (10 років номер 1 у світі), як він поступово з'являється на чорному тлі з фіолетовими, рожевими та помаранчевими феєрверками.

10 років LG OLED.
Десятиліття на вершині.

LG OLED. Піонер останнього десятиліття.

Що робить LG OLED evo вершиною світового бренду OLED no. 1? Легендарні революційні моделі із привабливими характеристиками формату, які пробуджують вашу уяву. Яскравіше, сміливе зображення, таке яскраве, ніби ви знаходитесь в самому кадрі. Захоплюючий звук, що посилює реалізм всього, на що ви дивитеся. І передові технології, які постійно розвивається і вдосконалює ваше задоволення від телевізора.
 
Зображення, що показує ключові функції LG OLED evo C3 на чорному тлі із зображенням рожевих та фіолетових феєрверків.  Рожеве відображення феєрверку на Землі показує текст "ОЛЕД от". У кадрі зображення, на якому показаний процесор α9 ІІ 4К Ген6, також показаний чіп, що стоїть перед зображенням озера, яке додатково обробляється з використанням технології обробки. Зображення, на якому представлена ​​функція Brightness Booser Max, показує освітлене пташине пір'я На зображенні, на якому показаний динамік звукової панелі SC9, показані динаміки звукової панелі LG OLED evo C3 і SC9, які прикріплені до стіни разом з музичним концертом, що відтворюється на телевізорі. -концерт по телевізору разом із музичними бульбашками, що представляють звукові хвилі,

Гармонія вражаючих дисплеїв та звуку з 10-річною спадщиною

Відео відкривається словами LG OLED evo на чорному тлі.  Слова збільшуються та заповнюються кольором.  Потім сцена переходить на LG OLED C3, показуючи барвистий абстрактний витвір мистецтва зі звуковою панеллю на білому тлі.  Білі шпалери стають стіною у кімнаті, до якої кріпиться телевізор.

Суть десятирічної еволюції

Крокуйте у світ α-реалістичності1, який був удосконалений за 10 років інновацій. Портал у новий всесвіт і відчуття, ніби ви справді там. Будьте головним героєм в оточенні виняткової картинки та вдосконаленого звуку процесора ІІ α9 4К.
 
Відео-рендеринг α9 процесора ІІ 4К Ген6 на друкованій платі.  Плата спалахує, і синє світло випромінюється від чіпа і вказує на джерело живлення.

Представляємо ще яскравіший OLED

Знамениті пікселі LG OLED, що самосвітяться, світяться яскравіше, ніж раніше за допомогою алгоритму посилення світла, архітектури управління освітленням та інші поліпшення, які забезпечує процесор α9 ІІ 4К.
 
Відеоконтент, в якому показані 2 зображення пташиного пір'я, розташованих поруч один з одним.  Сторона, на якій відображається бустер яскравості, яскравіший, а потім заповнює екран.

Відповідність екрану та динаміка

Розроблений спеціально для LG OLED C3, кронштейн легко поєднується з телевізором, незалежно від того, чи він встановлений на стіні чи встановлений на підставці. На додаток до тонкого дизайну, який ідеально вписується в інтер'єр, він дозволяє потрійним динамікам із висхідним відтворенням максимально розкрити свій потенціал.
 
Відкривається відеоконтент, а кріплення Synergy нагвинчується на задню частину LG OLED C3.  Потім телевізор легко монтується на стіні світлого сучасного житлового простору.

Звуки та сцени зливаються в одне ціле

Телевізор та звукова панель у гармонії

Використовуйте телевізор LG OLED із динаміком LG Soundbar, який працює разом як один динамік, створюючи тривимірний звук концертного залу.

Зображення телевізора LG OLED у концертному залі.  Сині вигнуті лінії, що показують звук телевізора, і фіолетові вигнуті лінії, що представляють звук звукової панелі динаміка, що заповнює простір.
Режим звукової панелі динаміка може змінюватись в залежності від моделі телевізора.
Керування режимом звукової панелі може змінюватись в залежності від моделі звукової панелі.
Динамік звукової панелі можна придбати окремо.
Дуже тонкий дизайн

Розміри, що не піддаються кордонам

Відполірований практично в усіх відношеннях. LG OLED evo C3 вписується у фон із майже невидимими краями для екрану без кордонів. Спостерігайте, як його тонкі розміри, удосконалені за 10 років різних дизайнів, гармоніюють із вашим простором.
 
Зображення LG OLED C3 зі звуковою панеллю на стіні у художньо оформленій кімнаті.  Дисплей тонкого дизайну LG OLED C3 збоку перед вікном із видом на місто.  Нижній кут LG OLED C3 та динамік звукової панелі.

Динамік звукової панелі можна придбати окремо.
Картина LG OLED G3, на якій зображено барвистий абстрактний витвір мистецтва у світлій та барвистій кімнаті.

LG OLED evo.
Яскравіший вибір.

Блиск, який пронизує імідж, досвід та дизайн.
У 1-му році війни покриваються панелі, частини та трудові витрати. У 2-му-5-му році війни були охоплені тільки панелі, і лейбористи будуть заряджені.
САМОСВІТНИЙ OLED

Підсвічування не потрібне

Пікселі досягають максимальної яскравості, коли стоять на самоті і світяться без монотонного підсвічування.
 
Відео – перегляд шарів телевізора з фотографією зоряного неба на головному ОЛЕД-екрані.  Підсвічування зникає, а поляризатор, кольоровий фільтр та OLED поєднуються, створюючи зображення настільки яскраве, що воно відображається під телевізором, як на воді.

Який би розмір ви не хотіли

Від 42-дюймового телевізора для одиночних кіномарафонів до 83-дюймового для великих мас для захоплюючих спортивних видовищ у великому діапазоні розмірів телевізорів LG OLED C3 знайдеться щось для кожного.
 
Зображення, на якому порівнюються різні розміри LG OLED G3-42", 48",55", 65", 77" та 83".
webOS 23 Новий дім

З урахуванням ваших переваг

Від улюбленого контенту до улюбленого способу перегляду, webOS 23 new Home є віхою, яка обертається навколо вас.
 
Зображення, на якому порівнюються різні розміри LG OLED G3 – 55", 65", 77" та 83".

Мій профіль

Отримайте індивідуальні рекомендації щодо фільмів, огляд майбутніх матчів улюбленої команди та особисті повідомлення-все в одному місці, присвяченому вам.

Відео-перегляд домашнього екрана WebOS.  Курсор клацає ініціал у правому верхньому кутку та перемикається на інший профіль.Швидка вкладка

Створюйте спеціалізовані вкладки для ваших улюблених програм та сервісів. Організуйте їх на свій розсуд, міняйте місцями і швидко переходьте до змісту.

Відео-перегляд домашнього екрана WebOS.  Курсор натискає на вкладку швидких ігор, а потім на вкладку швидких видів спорту і в обох випадках переміщається на екрани зі зв'язаним контентом.

Виберіть ваші улюблені зображення та AI Picture Wizard аналізує 85 мільйонів випадків з 27 категорій для налаштування ідеальної різкості, контрастності та кольору.

Відеоконтент показує галерею із зображеннями намальованого дракона з різним контрастом, яскравістю, кольорами і т. д. Два зображення вибираються і об'єднуються, щоб отримати персоналізований профіль настройки зображення.

Сцени та звуки оживають

Чарівний кінотеатр

Сцени оживають із надзвичайно яскравими зображеннями Dolby Vision та всеосяжним, багатим звуком Dolby Atmos.

Зображення телевізора LG OLED у кімнаті із переглядом бойовика.  Звукові хвилі створюють купол між диваном і телевізором, відображаючи комплексний насичений звук.
Доступність контенту та програм може змінюватись в залежності від країни або регіону.
Окремі передплати, необхідних послуг ОТТ.
Панель управління іграми та оптимізатор

Середа гри з першого погляду

Застосуйте ідеальні налаштування для вашого жанру гри та ігрового середовища за допомогою оптимізатора гри. Запустіть звукову карту та збільште досвід дії або ігрову карту, щоб все виглядало ідеально та створювало ідеальні відчуття. Немає необхідності робити паузу. Ви просто отримуєте доступ до меню на панелі керування грою, яке плаває над дією під час гри.
 
Зображення трьох чоловіків, які грають у гоночну гру на телевізорі LG OLED у сучасній міській квартирі.
Час відгуку перевірено та сертифіковано компанією Intertex.
VRR це сертифікована специфікація HDMI 2.1.
Панель управління іграми та оптимізатор

Середа гри з першого погляду

Застосуйте ідеальні налаштування для вашого жанру гри та ігрового середовища за допомогою оптимізатора гри. Запустіть звукову карту та збільште досвід дії або ігрову карту, щоб все виглядало ідеально та створювало ідеальні відчуття. Немає необхідності робити паузу. Ви просто отримуєте доступ до меню на панелі керування грою, яке плаває над дією під час гри.
 
Показано три екрани з грою на чорному тлі з градацією.  На одному з них відображається гра, а ігрова панель зависає над дисплеєм дій.  На другому-науково-фантастична гра з меню оптимізатор ігор.  На останньому екрані відображається вкладка ігрового оптимізатора поверх музичної гри.
Гра в ігри у хмарі

Світ ігор

Отримайте доступ до GeForce NOW прямо через телевізор і відкрийте для себе бібліотеку з величезною кількістю ігор на вибір.
 
Рекламний плакат ігри Cyberpunk 2077.
Може знадобитися передплата GeForce NOW.
Задоволення від спорту

Реалістичне задоволення від матчів, від якого захоплює дух

Спорт стає у центрі уваги. Персоналізовані сповіщення про спорт дозволяють відстежувати інформацію про улюблену команду з прямим доступом до розкладу матчів з головного екрану. Завдяки десятиріччю інновацій, тільки LG OLED дає вам реалістичне відчуття, ніби ви перебуваєте на стадіоні з великими розмірами екрану та чіткістю кристала процесора AI 4K Gen6 ідеально підходить для одночасного перегляду двох ігор з кількома дисплеями.
 
Зображення екрана, на якому зображено футбольний матч із гравцем у червоній смугастій майці, який готується запустити м'яч через стадіон.  Результат матчу видно у нижній частині екрану.  Зелена трава з поля виходить з рамки екрана на чорному тлі.
 
Загальне
Виробник LG
Екран  77" OLED, 3840x2160 (16:9), 57 ppi
Матриця  покриття антивідблиску
Зображення  HDR10, Dolby Vision IQ, Hybrid Log Gamma
Частота оновлення  120 Гц
Кут огляду  по горизонталі 178 °, по вертикалі 178 °
Оснащення
Операційна система  WebOS
Процесор Alpha 9 Gen 6 4K
Стандарт мовлення PAL, SECAM, NTSC
Цифрові тюнери  DVB-T2, DVB-C, DVB-S2
Звук  40 Вт стерео, Clear Voice Pro, Dolby Atmos
Цифрові інтерфейси  4x HDMI 2.1, 3x USB 2.0, Ethernet, слот CI, S/PDIF
Бездротові інтерфейси  Wi-Fi 802.11ac, Wi-Fi Direct, Miracast, Bluetooth 5.0, підтримка DLNA
Функції  Smart TV, 4K Upscaling, HDMI-CEC, картинка в картинці, телетекст
Функції Smart TV  керування за допомогою смартфона, керування голосом, Amazon Alexa
Додатково підтримка AirPlay 2
Адаптивна синхронізація Сумісність із Nvidia G-Sync, AMD FreeSync Premium
Інше
Модельний рік 2023
споживана потужність  у режимі очікування 0.5 Вт
Кріплення  VESA 300x200 мм, ніжки
Розміри (ШxВxГ) 1711x1035x267 мм
Колір чорний корпус, сіра ніжка
Вага 27.1 кг
Товар на сайті виробника

Телевізор LG OLED77C31LA 4K 120 Гц (2023)

Характеристики
Основне
Тип телевізора OLED
Дисплей
Діагональ 77
Частота зміни кадрів 120
Додатково
Модельний рік 2023
Операційна система WebOS
Мультимедіа
Сабвуфер ик
Загальне
Гарантія 12 міс від магазину
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.