Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Акумулятор CARBON 100 Ah/12V "0" (+ праворуч)

Код: 13297534-4560
Код: 13297534-4560
Фото № 1 Акумулятор CARBON 100 Ah/12V "0" (+ праворуч)Фото № 2 Акумулятор CARBON 100 Ah/12V "0" (+ праворуч)

Основні характеристики

Всі характеристики
Продавець цього товару:
AutoMega-Partner
Рейтинг продавця:

Товар в наявності

3 791 ₴

Огляд Акумулятор CARBON 100 Ah/12V "0" (+ праворуч)

Акумулятори Carbon виробляються в Польщі на заводі AutoPart, історія виробництва сягає понад 30 років. Завод постачає свою продукцію на конвеєри автовиробників.
Фабрика має найсучасніші виробничі системи, в ній постійно впроваджують інноваційні рішення, щоб досягти дуже високих стандартів якості. Фірма постійно розвивається та оновлює машинний парк, а постачальники сировини та обладнання належать до світових лідерів серед виробників обладнання для акумуляторної галузі.
Акумулятори розроблені з метою надати вашому автомобілю найкращий старт, надійність та продуктивність, забезпечуючи безперебійне функціонування та комфортні поїздки. До 130% найкраща здатність віддавати електричний заряд, ніж у звичайних акумуляторів. Висока стабільність і стійкість до впливу екстремальних температур у підкапотному просторі.
Даний Акумулятор підійде для встановлення на авто зі стандартною кількістю споживачів енергії. Корпус пристрою має достатню міцність для захисту пластин від пошкоджень при експлуатації в умовах підвищеної вібрації. Удосконалена формула активної маси в тандемі з оптимальною конструкцією пластин забезпечили додаткову внутрішню міцність, що позитивно відбивається в умовах дорожнього поганого покриття. Безпека використання акумуляторів AutoPart забезпечується завдяки конструкції корпусу та пластин.
Купити Акумулятор CARBON 100 Ah/12V "0" (+ праворуч) ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.

Характеристики

Основні

Тип АКБ Свинцево-кислотний (SLA)
Призначення Для легкових авто
Вольтаж 12
Ємність 100 Аг
Плюсова клема Справа
Довжина, мм 315 мм
Ширина, мм 175 мм
Висота, мм 190 мм
Вага 21 кг
Країна виробник Польща

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.