odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор Apple Pro Display XDR - Standard Glass-GRU (MWPE2GU/A)

Код:705395
Є в наявності
Монітор Apple Pro Display XDR - Standard Glass-GRU (MWPE2GU/A) фото
Монітор Apple Pro Display XDR - Standard Glass-GRU (MWPE2GU/A) фото
Монітор Apple Pro Display XDR - Standard Glass-GRU (MWPE2GU/A) фото
Монітор Apple Pro Display XDR - Standard Glass-GRU (MWPE2GU/A) фото
Монітор Apple Pro Display XDR - Standard Glass-GRU (MWPE2GU/A) фото
Монітор Apple Pro Display XDR - Standard Glass-GRU (MWPE2GU/A) фото
Монітор Apple Pro Display XDR - Standard Glass-GRU (MWPE2GU/A) фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
ОФІЦІЙНИЙ ПАРНЕР APPLE
-16%
Вигода 47 010 ₴
cashback iconКешбек 2 499 ₴
296 999
249 989
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Pro Display XDR

Перший монітор Retina 6K із діагоналлю 32 дюйми. Яскравість до 1600 кд/м². Приголомшлива контрастність 1 000 000:1 та надширокий кут огляду. Понад мільярд кольорів передається з винятковою точністю. Динамічний діапазон змінює робочий процес. Знайомтеся, Apple Pro Display XDR — ідеальний монітор для професіоналів.

XDR. Екстремальний динамічний діапазон

Здатність людського ока розрізняти деталі за дуже яскравого й дуже слабкого освітлення раніше пере­вер­шу­вала можливості дисплеїв. Це змінила технологія розширеного динамічного діапазону (HDR). Революційна технологія підсвічування Pro Display XDR підняла на новий рівень показники яскравості, контрастності та передавання кольору. Це значно вище за HDR. Це екстремальний динамічний діапазон (XDR).

Яскравий приклад

Постійна яскравість звичайних монiторів для настільних комп’ютерів становить близько 350 кд/м². У деяких професійних моніторів цей показник вищий, але більшість може підтримувати таку яскравість лише протягом короткого часу. Pro Display XDR має неперевершену постійну яскравість 1000 кд/м² по всій поверхні екрана, а на піку може виробляти 1600 кд/м². Екстремальна яскравість досягається без жодного затемнення. Разом з ефективною системою підсвічування це забезпечує фантастичний контраст між найяскравішими світлими й найглибшими темними тонами. Результатом є надзвичайна контрастність 1 000 000:1 та приголомшливо реалістичне зображення XDR.

Покажіть ваші кольори. Справжні

Pro Display XDR завжди максимально точно відображає результати вашої роботи. Широка гама стандарту P3 надає колірну палітру для створення соковитих зображень. З 10-бітною глибиною кольору Pro Display XDR відображає понад мільярд кольорів із винятковою точністю. Найновіша технологія калібрування та ін­телек­ту­аль­ний алгоритм гарантують найвищу якість передавання кольорів.

Підсвічування LED у новому світлі

Для створення реалістичних зображень монітор має відтворювати найяскравіші кольори поруч із дуже темними ділянками. Без точного керування підсвічуванням може виникати небажаний ореол — засвічування. Завдяки поліпшеним світлодіодам, технології керування світлом та інтелектуальній обробці зображення Pro Display XDR здатний суттєво зменшити засвічування.

Інновації в кожному шарі

Усі деталі системи формування зображення Pro Display XDR мають величезне значення для загальної якості картинки на екрані. Кожен елемент доповнює роботу попереднього, створюючи монітор із неймовірною яскравістю й контрастністю.

Надширокий кут огляду

Коли кілька людей дивляться на екран разом, дуже важливо, щоб усі вони бачили одне й те саме. Виробники більшості професійних моніторів для настільних комп'ютерів декларують широкі кути огляду. Однак якщо дивитися на такі дисплеї під кутом, передавання кольору та якість зображення можуть бути гіршими. Монітор Pro Display XDR обладнаний найкращою в галузі технологією поляризації, яка забезпечує точність передавання кольору та контрастність із надшироким кутом огляду.

Залучений до вашого робочого процесу. Retina 6K. Дивіться ширше

Професіонали вкрай вимогливі до моніторів. Але всі мають різні потреби: роздільна здатність, еталонні режими, надійне калібрування. Pro Display XDR має все необхідне для сучасного робочого процесу й виходу на новий рівень продуктивності. Цей монітор не просто був створений для професійної роботи. Він її повністю змінює. Вища роздільна здатність не лише покращує якість зображення. Pro Display XDR із дисплеєм Retina 6K має приблизно на 40% більше екранного простору, ніж дисплей 5K. У більшості дисплеїв гранична щільність пікселів становить близько 150 пікселів на дюйм, а наш дисплей Retina має 218 пікселів на дюйм. Це робить зображення надзвичайно чітким і детальним. Екран перетворюється на величезний простір для творчості, де легко розміститься ваш контент у форматі 4K, а одночасно з ним — ваші інструменти й багато іншого.

Різні митці. Один проєкт

Професійна робота з відео потребує участі багатьох фахівців, і кожен використовує власну конфігурацію пристроїв. Можливості бачити однакове зображення протягом усього робочого процесу завжди бракувало. Завдяки Pro Display XDR на кожному етапі проєкту можна працювати з ідентичним зображенням неймовірної якості. На знімальному майданчику: Від початку роботи Pro Display XDR відображає зняті вами кадри з неймовірною точністю. Постпродакшн: Зображення відтворюється однаково на всіх етапах робочого процесу, і всі його учасники лишаються на одній хвилі.

Гарна картинка — це ще не все

Pro Display XDR вражає з усіх боків. На екрані від краю до краю з тонкою 9-міліметровою рамкою ваші проєкти завжди опиняються в центрі уваги. Алюмінієвий корпус тонший за 3 санти­метри, а його інноваційна ґратчаста поверхня зменшує вагу й покращує вентиляцію.

Більше повітря, ніж металу

Алюмінієвий корпус з отворами у формі ґратки має значні переваги. Площу відкритої поверхні збільшено майже вдвічі, тому тер­морегу­ляція відбувається ефективніше. Завдяки швидкому й безшумному охолод­женню Pro Display XDR може необмежено довго підтримувати максимальну яскравість. Вхідні й вихідні вентиляційні отвори втягують холодне повітря та відводять гаряче, не даючи йому знову потрапити до системи.

Потужні союзи

Під'єднайте Pro Display XDR до Mac Pro для створення потужної робочої станції. Або під'єднайте його до іншого Mac із портом Thunderbolt 3.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Ні

Вигнутий екран

Ні

Покриття
Підсвічування

LED

Зображення

Яскравість

Яскравість у режимі XDR: постійна яскравість 1000 кд/м² по всій площині дисплея; 1600 кд/м² у піковому режимі (тільки для контенту у форматі HDR); Яскравість у режимі SDR: 500 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000000:1

Максимальна кількість кольорів

1,07 млрд

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Інтерфейси

Один висхідний порт для Mac Pro або іншого пристрою Thunderbolt 3 (заряджання пристрою з потужністю 96 Вт)

3 х USB-C (USB 2) для заряджання або синхронізації

Блок живлення

Вбудований

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

Pro Display XDR

Технологія True Tone

Кут нахилу: -5 ° до 25 °

Регулювання висоти: 120 мм

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Сріблястий

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

718 х 533 х 236 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

718 х 412 х 27 мм

Вага з підставкою

11,78 кг

Вага без підставки

7,48 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Кабель Thunderbolt 3 Pro 2 м

Тканина для полірування

Гарантія

Кабель живлення 2 м

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження