Інформація
Пошук

Ударний дриль BOSCH UniversalImpact 800 БЗП (0603131120)

Виробник: Bosch
Код товару: 38776-21
Артикул: V36573
-17 %
АКЦІЯ

До кінця Акції залишилося:

Скорочений опис


Дриль ударний Bosch UniversalImpact 800 продовжує лінійку Universal Compact, вона легка, надзвичайно компактна і водночас потужнаДриль ударний Bosch UniversalImpact 800 продовжує лінійку Universal Compact, він легкий, на... Читати далі...

Знайшли дешевше?
3 486 грн 2 887 грн

  • На складі

Інформація для покупця
Способи доставки

Способи доставки

Ми відправимо ваше замовлення в будь-яку точку України

Способи оплати

Способи оплати

Ми гарантуємо безпечну оплату

Відгуки клієнтів

Відгуки клієнтів

Відгуки клієнтів про наш магазин

Дриль ударний Bosch UniversalImpact 800 продовжує лінійку Universal Compact, вона легка, надзвичайно компактна і водночас потужна

Дриль ударний Bosch UniversalImpact 800 продовжує лінійку Universal Compact, він легкий, надзвичайно компактний і в той же час потужний, повністю задовольняє всім запитам найвибагливішого оператора. Ця продуктивна та безвідмовна модель широко застосовується майстрами-аматорами у різних ремонтно-будівельних та монтажних роботах.

Використовується для свердління в деревині (до 30 мм), у металі (до 12 мм), у пластиці, а при включенні ударного механізму з достатньою силою удару свердлить та бурить у бетоні (до 14 мм), цеглині. Дуже ефективна при свердлінні гладких поверхонь. У модель закладено функцію реверсу, яка дозволяє використовувати інструмент як шуруповерт. Дриль оснащений надійним 750 Вт двигуном та сучасною електронікою Bosch Electronic, має ергономічний корпус із високоміцного пластику, зручну та безпечну систему управління.

Міцну фіксацію витратного інструменту та його швидку зміну забезпечує БЗП патрон із функцією Bosch Auto-Lock. Глибина свердління встановлюється за допомогою обмежувача. Невелика вага дриля (1,8 кг) і оптимальні габарити дають можливість майстру виконувати роботи в незручних місцях, причому модель має опцію підключення пилососа. У комплектацію Bosch UniversalImpact 800 входить зручна додаткова ручка, яка підвищує рівень комфорту та контролю над інструментом. Для зберігання та транспортування призначений кейс.

Вага 1.7
Гарантія 24 Місяців
Діаметр отвору в бетоні 14
Кількість обертів холостого ходу 50 – 3000 об/хв
Кількість ударів при ном. числі обертів 45000 уд/хв
Країна виробник Угорщина
Крутний момент 1.5
Макс. діаметр отвору в деревині 30
Макс. діаметр отвору в сталі 12
Патрон Швидкозатискний 1.5 - 13
Потужність 800

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре