Інформація
Пошук

Кухонний ніж Янагина 210 мм Satake Saku (802-352)

Виробник: Satake
Код товару: 140333-05
Артикул: 802-352

Скорочений опис


ХарактеристикиСерія: SakuПризначення: для сушіМатеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча стальМатеріал ручки: поліпропіленДовжина леза: 210 ммЗагальна довжина: 330 ммШирина леза: 3 смТовщина леза: 1,5 ммТвердість сталі... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1 249 грн

  • На складі

Інформація для покупця
Способи доставки

Способи доставки

Ми відправимо ваше замовлення в будь-яку точку України

Способи оплати

Способи оплати

Ми гарантуємо безпечну оплату

Відгуки клієнтів

Відгуки клієнтів

Відгуки клієнтів про наш магазин

Характеристики

  • Серія: Saku
  • Призначення: для суші
  • Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь
  • Матеріал ручки: поліпропілен
  • Довжина леза: 210 мм
  • Загальна довжина: 330 мм
  • Ширина леза: 3 см
  • Товщина леза: 1,5 мм
  • Твердість сталі: 56 HRc
  • Заточування леза: одностороннє, правий різ
  • Колір: чорний
  • Країна виробництва: Японія

Ніж для сашимі (янагіба) – традиційний японський ніж, яким нарізають свіже філе на майже прозорі скибочки. Він чудово працює при приготуванні суші, карпаччо з риби та інших страв із дуже ніжних інгредієнтів. Довге, вузьке та жорстке лезо забезпечує бездоганну точність, а одностороннє заточування забезпечує чистий зріз. Ножем янагіба найкраще здійснювати плавні рухи в одному напрямку: на себе.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре