Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Смарт-годинник Garmin Venu 3S Soft Gold Stainless Steel Bezel with Dust Rose Case and Silicone Band (010-02785-03)

Код: 1016028
Фото № 1 Смарт-годинник Garmin Venu 3S Soft Gold Stainless Steel Bezel with Dust Rose Case and Silicone Band (010-02785-03)Фото № 2 Смарт-годинник Garmin Venu 3S Soft Gold Stainless Steel Bezel with Dust Rose Case and Silicone Band (010-02785-03)Фото № 3 Смарт-годинник Garmin Venu 3S Soft Gold Stainless Steel Bezel with Dust Rose Case and Silicone Band (010-02785-03)Фото № 4 Смарт-годинник Garmin Venu 3S Soft Gold Stainless Steel Bezel with Dust Rose Case and Silicone Band (010-02785-03)Фото № 5 Смарт-годинник Garmin Venu 3S Soft Gold Stainless Steel Bezel with Dust Rose Case and Silicone Band (010-02785-03)Фото № 6 Смарт-годинник Garmin Venu 3S Soft Gold Stainless Steel Bezel with Dust Rose Case and Silicone Band (010-02785-03)Фото № 7 Смарт-годинник Garmin Venu 3S Soft Gold Stainless Steel Bezel with Dust Rose Case and Silicone Band (010-02785-03)

Основні характеристики

  • Тип матриці
  • Сенсорний екран
  • Операційна система
    Пропрієтарна
  • Bluetooth
    Є
  • NFC
    Є
  • GPS
    Є
Всі характеристики

Зацікавив товар?

Наш продавець проконсультує вас.

Сервіс доступний з 10:00 до 20:00

Відеоконсультація
Продавець цього товару:

Товар в наявності

24 199 ₴

Огляд Смарт-годинник Garmin Venu 3S Soft Gold Stainless Steel Bezel with Dust Rose Case and Silicone Band (010-02785-03)

Фото 1 Garmin Venu 3S

Універсальний аксесуар

Смарт-годинник Garmin Venu 3S оптимальний і для офісних співробітників, і для професійних спортсменів, і для мандрівників. Кожен знайде в ньому відповідні функції. Розширений спектр показників стану організму, які контролюються цілодобово. Десятки тренувань, оптимізованих для на води й суші. Можливість здійснювати дзвінки й відповідати на повідомлення в один клік. І все це в компактному девайсі з форм-фактором, зручним для постійного використання.

Вражаюча автономність

Не уявляєте свого тренування без міні-помічника на зап'ясті? Хочете бути завжди в курсі нових повідомлень із месенджерів? Смарт-годинник забезпечує максимальну продуктивність протягом 10 днів. З функцією економії заряду автономність збільшується до 20 днів. Плануєте використовувати режим GNSS для всіх систем, додатково прослуховуючи музику? Тоді гаджет пропрацює приблизно 8 годин.

Фото 2 Garmin Venu 3S
Фото 3 Garmin Venu 3S

Дізнайтеся, як ви спите

За допомогою смарт-пристрою ви за кілька секунд можете отримати детальний звіт про свій нічний відпочинок: від кількості годин сну до тривалості окремих фаз і часу пробуджень. Тренер для сну підготує індивідуальні рекомендації щодо поліпшення швидкості та якості засинання. Нормалізація нічного відпочинку безпосередньо впливає на підвищення продуктивності протягом дня.

Продумана ергономіка

Годинник виконаний у класичному дизайні та важить менше 50 г. Корпус із сталі та міцне скло ефективно захищають гаджет від механічного впливу під час активного щоденного використання. Пристрій керується через сенсорну панель, фізичні кнопки та мобільний застосунок.

Фото 4 Garmin Venu 3S
Фото 5 Garmin Venu 3S

Свобода рухів і тренувань

Девайс відстежує рухи користувачів, які пересуваються в інвалідних візках. Інтелектуальна система управління гаджетом підбирає оптимальні тренування. Також смарт-годинник відстежує зміну ваги, щоб вчасно скорегувати навантаження без шкоди для здоров'я.

Тренуйтеся цілеспрямовано й ефективно

Завдяки 30+ різним варіантам тренувань, анімованим віджетам для самоконтролю в процесі занять і додатку GARMIN COACH ви можете підвищити свою продуктивність на 30-40%. Досягайте нових вершин у бігу, плаванні, велопоїздках, силових тренуваннях. Смарт-годинник Garmin Venu 3S з мобільним додатком GARMIN CONNECT дає змогу оцінити кожне тренування та його вплив на ваше тіло з прогнозом кількості часу на відновлення.

Фото 6 Garmin Venu 3S

Тримайте руку на пульсі подій

Після синхронізації з вашим смартфоном на годинник будуть автоматично надходити сповіщення про вхідні дзвінки та повідомлення. Вбудований динамік і мікрофон дають можливість вести розмову без використання телефону. Також користувач має можливість запустити голосового асистента або відправити шаблон текстового повідомлення.

Фото 7 Garmin Venu 3S

Цілодобовий моніторинг стану здоров'я

Щоранку користувач отримує звіт з оглядом сну, періоду відновлення, статусу ВСР і рекомендацій. Додаток ЕКГ використовує датчики для запису електричних сигналів, які контролюють биття серця, щоб виявити ознаки нерегулярного серцевого ритму. Вбудовані датчики відстежують температуру тіла, ЧСС, рівень стресу, темп і глибину дихання.

Фото 8 Garmin Venu 3S

Помічник в екстрених ситуаціях

Якщо девайс фіксує критичні показники стану здоров'я або користувач самостійно відмічає екстрену ситуацію, система автоматично сповіщає обрані контакти, надсилаючи вашу геопозицію.

Фото 9 Garmin Venu 3S

Використовуйте функціонал гаджета на максимум

Технологія GARMIN PAY дає можливість безконтактно оплачувати товари в магазинах за допомогою смарт-годинника Garmin Venu 3S. Екранна клавіатура дозволяє писати короткі повідомлення прямо з дисплею наручного пристрою. У вас є улюблені плейлисти і ви не уявляєте тренування без музичного супроводу? Переносьте треки зі Spotify, Deezer або Amazon Music, підключайте бездротові навушники та слухайте музику без використання смартфона.

Характеристики

Основні

Призначення Унісекс

Дисплей

Тип матриці AMOLED
Матеріал дисплея Загартоване скло
Розмір дисплея 1.2”
Роздільна здатність дисплея 390 х 390
Сенсорний екран Є
Щільність пікселів 459 ppi

Операційна система

Сумісність

iOS

Android

Операційна система Пропрієтарна

Бездротові технології та роз'єми

Бездротові технології та роз'єми

Wi-Fi

Bluetooth

NFC

ANT

GPS

ГЛОНАСС

Wi-Fi Є
Bluetooth Є
NFC Є
ANT Є
GPS Є
LBS Немає
microUSB Немає

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.