Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Конструктор дерев'яний "Будиночок з гаражем" Igroteco 900118 75 деталей

Код: 14730949-4820
Код: 14730949-4820
Фото № 1 Конструктор дерев'яний "Будиночок з гаражем" Igroteco 900118 75 деталейФото № 2 Конструктор дерев'яний "Будиночок з гаражем" Igroteco 900118 75 деталей

Основні характеристики

Всі характеристики
Продавець цього товару:
Інтернет-магазин №1
Рейтинг продавця:
4.0

Немає в наявності

509 ₴

Огляд Конструктор дерев'яний "Будиночок з гаражем" Igroteco 900118 75 деталей

Конструктор «Будиночок з гаражем» призначений для дітей від 5-ти років, зібравши виріб за інструкцією, дитина отримує компактний двоповерховий дерев'яний будинок з балконом та гаражем для улюбленої машинки. Зібрати його буде легко та цікаво; кожен із етапів зображений у докладній інструкції. Конструктор відмінно доповнює ігри з машинками. Поєднання 75 деталей набору – серед яких бруси, напівбруси та елементи для будівництва дахової конструкції – дасть дитині розуміння основ будівництва приміщень із зрубу – автентичного українського методу зведення будинків у Карпатах. Бруси та напівбруси мають пази для скріплення між собою. Перетин брусів – квадратний. Найкоротша деталь – 24 мм. Найдовша - 120 мм. Іграшка виготовлена ​​з жорстких порід деревини, не лакована, не фарбована. Іграшка абсолютно натуральна, екологічна, адже виготовлена ​​з цільної деревини, не містить ніяких лакофарбових покриттів, емульсій, клеїв або шкідливих домішок. Гра з конструктором розвиває у дитини просторове мислення, логіку, увагу, дрібну моторику та творчі навички. Вміння діяти на базі інструкції, тобто за схемою, представленою в кожному виробі, стане гарною базою для швидкого та ефективного навчання у школі. Поєднання деталей не за інструкцією, а за власним бажанням та фантазією, сприятиме розвитку уяви, нестандартного мислення, творчості. Всі вироби ТМ "Ігротеко" змішуються між собою, тому можна їх колекціонувати. Маючи більше конструкторів ТМ «Ігротеко», дитина зможе побудувати ціле місто з різними видами будівель! Увага! Як і справжні будинки, наші конструктори радимо починати складати із фундаменту! На рівній жорсткій поверхні викладіть найнижчий рівень, а потім рівень за рівнем, брус за брусом зводьте стіни, перекладайте деталі паз-в-паз, кріпіть їх, робіть перемички, з'єднуйте прибудови та накривайте дахом! Все як у справжньому житті!
Купити Конструктор дерев'яний "Будиночок з гаражем" Igroteco 900118 75 деталей ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.

Характеристики

Основні

Тип Конструктори інші
Швидкий вибір Ексклюзивні набори
Вік Від 5 років
Матеріал Дерево
Країна виробник Україна
Країна реєстрації бренду Україна
Комплектація Конструктор
Інструкція
Гарантійний талон

Гарантія

Гарантійний термін 14 днів
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.