Kingston Fury (ex.HyperX) DDR5 16GB (2x8GB) 5600 MHz Beast

3089 грн

DDR5, 16 ГБ, У наборі – 2, Частота пам’яті – 5600 МГц, Таймінги – CL36-38-38, Напруга живлення – 1.25 В, Підсвічування – немає

Покупка частинами – monobank – 3 платежі
Плати частинами – А-Банк – 3 платежі
Оплата частинами – ПриватБанк – 3 платежі
Скибочка – OTP Банк – 3 платежі

⚡️ Доставимо за 2-4 дні
🛒 Самовивіз, строки уточнюйте

Код товару: U0821783, 132900 Артикул: KF556C36BBEK2-16 Категорія: Позначки: ,

Опис

Модуль оперативної пам’яті Kingston Fury Beast DDR5 AM5 призначено для підвищення продуктивності сучасних ПК в іграх, а також у задачах стримінгу, редагування відео високої роздільної здатності, рендерінгу та інших ресурсомістких застосунків.

Збільшуючи швидкість, ємність і надійність, Kingston Fury Beast DDR5 AM5 пропонує цілий арсенал розширених функцій, як-от ECC на кристалі (ODECC) для підвищення стабільності на екстремальних швидкостях, два 32-бітові підканали для підвищення ефективності й інтегрована в модуль схема керування живленням (PMIC), що забезпечує контроль і підстроювання напруг безпосередньо на модулі пам’яті. Під час гри в найекстремальніших умовах, під час стрімінгу у форматі 4K і вище або під час серйозної анімації та 3D-рендерінгу Kingston Fury Beast DDR5 AM5 – це подальше підвищення рівня, за якого ідеально поєднуються стиль і продуктивність. Пам’ять Kingston Fury Beast DDR5 AM5 було протестовано і схвалено MSI, ASUS, ASRock і Gigabyte – провідними світовими виробниками материнських плат.

Пам’ять отримала сертифікат AMD EXPO, що означає, що користувачі можуть розраховувати на простий, стабільний і сертифікований розгін на платформах AMD AM5. Крім того, пам’ять має профілі Intel XMP 3.0, що дають змогу легко розганяти її і на платформі Intel. Також вона забезпечена обмеженою довічною гарантією і легендарною надійністю Kingston.

Особливості

  • Підвищена стабільність під час розгону: корекція помилок на кристалі (On-die ECC, ODECC) допомагає забезпечити цілісність даних під час розгону пам’яті для підвищення її продуктивності.
  • Збільшена ефективність: Подвоєння як кількості банків, так і довжини пакета, а також поділ шини на незалежні субканали дає змогу DDR5 значно ефективніше працювати із сучасними іграми, програмами та вимогливими до ресурсів додатками.
  • Сертифікація AMD EXPO: заздалегідь оптимізовані таймінги, частоти та напруги живлення для забезпечення високої продуктивності та стабільності під час оверклокінгу.
  • Схвалено провідними світовими виробниками материнських плат: протестовано і затверджено – користувач може з упевненістю використовувати цю пам’ять з обраною ним материнською платою.
  • Низькопрофільний теплорозподільник оригінального дизайну забезпечує стильний зовнішній вигляд і високу ефективність охолодження.

Додаткова інформація

Вага брутто 0.01 кг
Код товару

U0821783

Гарантія, міс

60

Виробник

Модель

DDR5 16GB (2x8GB) 5600 MHz Beast

Характеристики

Тип пам’яті

DDR5

Виробник

Kingston Fury (ex.HyperX)

Об’єм пам’яті

16 ГБ

Кількість модулів у наборі

2

Частота пам’яті

5600 МГц

Стандарти пам’яті

PC5-44800

Таймінги

CL36-38-38

Напруга живлення

1.25 В

Охолодження

з радіатором охолодження

Підсвічування

немає

Форм-фактор пам’яті

288-pin DIMM

Перевірка і корекція помилок (ECC)

ні

Буферизація

unbuffered

(Збірка) Висота модуля пам’яті

стандарт

(Збірка) Споживча потужність

6 Вт

Також шукають

геймерська

Примітка

Поставка товару можлива в ОЕМ-версії. Тобто, товар може поставлятися без супроводжуючих матеріалів і додаткових компонентів, в упаковці без оформлення, що гарантує лише їх безпечне транспортування.

Країна виробництва

США

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Kingston Fury (ex.HyperX) DDR5 16GB (2x8GB) 5600 MHz Beast“

Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення