TOYO Observe GSi-6 HP 215/55R17 98H

Код товара: 30841

  • Сезон: Зимние;
  • Бренд: TOYO;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 215;
    • Профиль: 55;
    • Диаметр: R17;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 98 - до 750 кг;
5989 грн
В наличии

Детальное описание

Toyo Observe GSi-6 — це поліпшені характеристики та стійкість на мокрому покритті, й водночас оптимальне зчеплення на льоду та снігу завдяки новому складу гумової суміші, передовій конструкції та агресивному малюнку протектора з удосконаленим дизайном ламелей. Шина OBSERVE GSi-6 забезпечує безпечне водіння в будь-яких зимових умовах.

Toyo Observe GSi-6 – представлені в 2019 році зимові шини, що нешипуються, створені для експлуатації на легкових автомобілях різних класів у найсуворіших погодних умовах країн Північної Європи. До їх ключових особливостей японський виробник відносить хорошу керованість і швидке гальмування на снігу та заледенілих дорогах.

Особливості:
• Покращені стійкість і керованість на
зимових дорогах (сніг, лід, мокре та сухе покриття)
• Покращені гальмівні характеристики на снігу,
льоду та мокрому покритті

Шини Toyo Observe GSi-6 – це базова версія нової нешипованої моделі бренду, яка має ще дві модифікації: Toyo Observe GSi-6 HP для потужніших легкових автомобілів та Toyo Observe GSi-6 LS, розраховану на використання власниками SUV-ів.

Отриманий за допомогою технології комп'ютерного симулювання T-Mode спрямований рисунок протектора Observe GSi-6 характеризується ступінчастим розташуванням блоків, що максимізує тягу та керування, а також покращує комфорт під час руху, зменшуючи шум дорожнього руху.

Безперервне центральне ребро додає стійкість під час прямолінійного руху по шосе та при зміні смуг руху. Його унікальна зазубрена конструкція покращує прохідність по глибокому снігу та зчеплення зі сльотою. Пов'язані один з одним здвоєні блоки центральної частини протектора підвищують стійкість Toyo Observe GSi-6 на високій швидкості, в той час як їх ріжучі кромки сприяють поліпшенню зчеплення цієї нешипованої зимової шини зі засніженими та сльотами.

Широкі плечові блоки відповідають за гарне бічне зчеплення в поворотах та посилення тяги на глибокому снігу. Покращують маневреність розташовані вздовж напрямку руху блискавичні прорізи у плечових блоках. Тривимірні мульти-ламелі підвищують ефект кромки, а також попереджають деформацію блоків протектора при розгоні, гальмуванні і в поворотах, що підвищує продуктивність Toyo Observe GSi-6 на зимових покриттях і знижує ризик нерівномірного зносу.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.