5 780 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 mono alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Eachine представляє привабливі за ціною та функціональністю окуляри для FPV польотів EV100. Стильний дизайн із матовим покриттям, на якому не залишаються сліди від пальців. Окуляри настільки легкі, що разом із м'якою насадкою для обличчя відчуття від використання дуже комфортні. М'яка насадка кріпиться до окулярів за допомогою липучки, тому її можна легко замінити іншою. Мінімалістичний дизайн з двома антенами на верхній панелі, кнопками перемикання каналів, джойстиком для навігації по меню, і гармонійно розташованими радіаторними гратами від вентилятора, який не дає запітніти лінзам в негоду або спекотну погоду.

На нижній панелі присутні повзунки для регулювання фокусної та міжзоряної відстані, а також перемикач роботи кулера. Окуляри комплектуються компактною батареєю 2S, яка має індикатор заряду та зручно кріпиться в еластичний ремінець з правого боку окулярів.

Окуляри мають 72-канальний приймач з функцією автоматичного пошуку та "гоночним" режимом. У цьому режимі окуляри самі вибирають частоту прийому сигналу, яка розташована на 80мГц від сусідніх робочих каналів, щоб відео від інших пілотів не заважало вашому польоту. Не забудьте при цьому виставити таку саму частоту на передавачі вашого квадрокоптера. Приймач отримує найкращий сигнал від однієї з двох антен, підключених до двох роз'ємів RP-SMA на верхній панелі окулярів.
Характеристики
Роздільна здатність кожного дисплея: 720 х 540 пікселів
Кут огляду: 28 ° (по діагоналі)
Міжзоркова відстань: 58 - 64 мм
Частота відеоприймача: 5.8G, 72 канали, 5333 - 5945мГц

Ще не було питань.