Виробник:

Офісне крісло GT X-802L Bright Gray (W-20 B-40) 4820241171309

Артикул: 84475
17 099 грн
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

GT Racer X-802L - це зручне офісне крісло, конструкція якого допомагає користувачеві тримати правильну поставу. Ортопедична спинка підтримує поперековий і грудний відділи, а підлокітники і підголівник призначені для зняття напруги з плечового пояса і м'язів шиї. У будь-який момент ви можете висунути підніжку з-під сидіння, щоб зайняти в кріслі комфортне положення і відпочити. Крісло виконане в 5-ти кольорах: помаранчевий, червоний, синій, зелений і чорний.

Ергономічність

Вам не буде жарко під час перебування в кріслі, так як оббивка з тканини-сітки не перешкоджає вільній циркуляції повітря. Це робить ваше перебування в кріслі комфортним і приємним в будь-яку пору року. Спинка має ортопедичну форму - нижня частина підтримує поперек і корегує поставу. Підголівник забезпечує підтримку голови, завдяки чому ваша шия розслабляється і зникає зайва напруга. Крісло можна відрегулювати по висоті і нахилу, а також змінити глибину сидіння. Підлокітники регулюються в 3-х положеннях, а завдяки синхромеханізму при нахилі спинки змінюється кут сидіння, забезпечуючи максимальний комфорт.

Зносостійкість

Оббивка крісла - сітчаста тканина, яка відрізняється високою стійкістю до зносу і міцністю. Завдяки достатній щільності і хорошому натяжінню матеріал не провисає з часом і зберігає свої експлуатаційні характеристики. Металева рама надійна, ударостійка, на неї не впливають різкі перепади температури. Алюмінієва хрестовина надає виробу стійкості, а прогумовані колеса захищають підлогу від подряпин і роблять переміщення крісла більш плавним. Модель X-802L оснащена газліфтом Євростандарт 4-Class, яке витримує навантаження до 150 кг.

Основні характеристики
Серія X-802L
Тип Офісне крісло
Конструкція основи Хрестовина з роликами
Сидіння М'яке
Спинка Нахил спинки від 90° до 120°
Матеріал оббивки Сітка
Підлокітники 3D
Матеріал підлокітників Пластик з м'якими накладками
Підголівник Регулюється
Максимальне навантаження 150 кг
Механізм гойдання Synchro (3 положення)
Регулювання висота сидіння Механізм газлiфт Євростандарт
Матеріал рами Хромований метал
Матеріал хрестовини Алюміній
Діаметр основи 70 см
Кількість коліс бази крісла 5
Вага 25 кг
Колір Світло-сірий
Висота мiн. 124 см
Висота макс. 140 см
Габарити крісла
Висота підлокітників 15-23 см
Висота сидіння 51-60 см
Висота спинки 73 см
Глибина крісла 65-70 см
Глибина сидіння 50 см
Ширина крісла 65 см
Ширина сидіння 52 см
Ширина спинки 50 см
Додатково
Додаткові характеристики Регулювання висоти спинки; Регулювання глибини сидіння; Регулювання висоти сидіння; Регулювання висоти підлокітників; Підставка для ніг.
Комплектація Спинка - 1; Сидіння - 1; Хрестовина - 1; Механізм - 1; Пневмопатрон - 1; Підлокітники - 1 комплект; Ролики - 1 комплект; Гвинти для монтажу - 1 комплект; Інструкція з встановлення - 1;
Гарантія 24 місяці