Sunwide Huntsman M/T 265/75R15 109Q

Код товара: 41613

  • Сезон: Всесезонные;
  • Бренд: SUNWIDE;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 265;
    • Профиль: 75;
    • Диаметр: R15;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 109 - до 1030 кг;
5070 грн
В наличии

Детальное описание

Автошина з Китаю Sunwide Huntsman M/T випускається ринку зусиллями концерну Qingdao Sunwide.
31x10.5R15 - 265/75R15
Розроблена для справжніх, що виїжджають за межі «шосе» та вуличних доріг SUV-автомобілів, зазначена покришка характеризується приголомшливим балансом їздових та показників міцності. За перше відповідають елементи дизайну Санвайд Хантсман М/Т, за друге — міцна, створена з універсального матеріалу гума, що дозволяє не лише стикатися з офф-роудом без наслідків, але й впевнено їздити будь-якого сезону, спекотного або морозного сніжного.

Власникам позашляховиків запропоновано всесезонну модель шин, яка розрахована на різні навантаження під час руху. Sunwide Huntsman M/T відрізняється низкою позитивних якостей, серед яких: миттєвим реагуванням на команди водія; високою міцністю та стійкістю до проколів та інших пошкоджень; відмінними тяговими властивостями та рівнем зчеплення з дорогою; універсальністю (підійде до експлуатації як у літній, так і в зимовий період); здатністю до самоочищення від бруду чи снігу; збереженням початкових властивостей незалежно від температури навколишнього середовища чи виду дорожніх полотен. «Взуття» для ПОДОРОЖНИКА — SUNWIDE HUNTSMAN M/T. Власники автомобіля цієї групи знають, що якісні шини повинні мати не тільки зносостійкість, але й високу прохідність в умовах бездоріжжя або несприятливих погодних явищ. Ці критерії забезпечуються як складом компаунду, і візерунком протектора.

Покришки Sunwide Huntsman M/T відносяться до бюджетної категорії, але не поступаються в експлуатації більш дорогими аналогами. Вони успішно збільшують прохідність авто та економлять паливо завдяки низькому опору коченню. ПРОТЕКТОР SUNWIDE HUNTSMAN M/T: ВПЛИВ НА РУХ У цій моделі шин блоки представлені великими симетричними елементами з глибокими та широкими каналами. За рахунок такої конструкції здійснюється надійне зчеплення як з асфальтом, так і з мокрою ґрунтовою дорогою. Широкі плечові зони Санвайд Хантсман М/Т забезпечують стійкість при маневруванні та поворотах та короткий гальмівний шлях. Також розташування блоків протектора є потужною дренажною системою, яка ефективно відводить воду, сніг, бруд. Автомобіль однаково зберігає баланс на сухих, мокрих або зледенілих поверхнях. Термостійка гума не змінює характеристик при різних температурах і передбачає експлуатацію цілий рік. Вона стійка до стирання та проколів, що суттєво збільшує довговічність шин Sunwide Huntsman M/T.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.