Кошик
667 відгуків
Інтернет - Магазин Банка - юа
+380 (68) 580-68-03
+380 (93) 382-83-03
-8%
Мотопомпа для брудної води Daishin SWT-80HX, фото 2
Мотопомпа для брудної води Daishin SWT-80HX, фото 2

Мотопомпа для брудної води Daishin SWT-80HX

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Опис моделі Daishin SWT - 80HX

Бензинова мотопомпа Daishin SWT-80HX поєднує в собі велику продуктивність і професіоналізм японської якості. Справляється із забрудненою водою, насиченою мулом і камінням. Спектром її використання можуть бути затоплені шахти, засмічені колодязі, телефонні каналізації, будівельні кольовані тощо. З огляду на можливості та здібності пристрою, ціна мотопомпи Daishin SWT-80 HX виправдана.

Серед моделей аналогічного типу насос Дайшин SWT-80 HX виграє середньою вагою й габаритами з тією ж властивою японськцям якістю і чудовою потужністю. У приватному використанні агрегат цікавий у болотистих територіях і територіях із частими повіньми. Але переважно застосовується в промисловості та під час професійних робіт.

Надійний корпус

Сталева металева рама, у якій поміщена насосна станція Daishin SWT — 80 HX, має стійку та надійну конструкцію і слугує для захисту від ударів, запобігаючи пошкодженню двигуна. Всі інші деталі пристрою також виготовляються з міцних сплавів чавуну з хромом. Матеріали стійкі до корозії, деформацій і температурних змін довкілля. Зовнішні розміри станції 65х47х62 см, а вага 50 кг.

Мотор

У мотопомпі встановлено 4-тактний з одним циліндром хондовський двигун моделі GX240, який відомий своєю працездатністю. Вихідної потужності на 8 к.с. вистачає на те, щоб впоратися з найважчими завданнями за короткий час. Працює на бензині, має охолоджувальну систему. Робочий об'єм двигуна 242 куб.см.

Запуск вручну

Мотопомпа Дайшин SWT-80 HX запускається ручним способом, що допомагає швидко увімкнутися в роботу, контролюючи процес повністю. Для ручного запуску в комплекті є все необхідне.

Бензиновий бак

Ємність для палива має об'єм 5 л, водночас витрата бензину з навантаженням 75 відсотків залишає 1,3 л/год. Краще заправляти 92-м і 95-м бензином.

Насосна частина

До комплекту насоса входять шланги, хомути для шлангів, сітчасті фільтри, муфти на патрубки. Діаметр всмоктувального та нагнітального патрубків становить 75 мм. Допустимий розмір предметів, що проходять через патрубки, 25 мм.

Пропускна здатність

Допустимою глибиною для нормальної роботи насоса є вісім метрів, а максимально можливою висотою, куди добиває вода — 28 метрів. За продуктивністю помпа також вважається однією з найкращих, оскільки під час роботи пропускає до 1000 л/хв (78 куб.м).

SWT-80HX є висококласним насосом для відкачування або переміщення брудної води, що працює автономно, простим, зручним і надійним в експлуатації.

Зроблений із нечутливого до абразиву матеріалу, сальник і розбірний вузол, що гойдається, що сприяє легкому очищенню помпи, роблять SWT 80HX затребуваною моделлю серед брудових помп. Усі комплектуючі — заводські, від японської фірми Дайшин, що забезпечують тривалий термін експлуатації та відповідну якість роботи.

Висока продуктивність бензопомпи гарантує її ефективність у всіх процесах переміщення води: зрошення земель, викачування забрудненої води з колодязів, або з територій, відведених для великих будівель і прокладання труб, у шахтах, для служб МНС, комунальних установ.

Придбати мотопомпу Daishin SWT-80HX рекомендується для тривалого використання у важких і важкодоступних місцях.

ДокладнішеТехнічні характеристики Daishin SWT - 80HX Робочі параметриВисота напору28 мПродуктивність1300 л/хв 78 м.куб./год Висота всмоктування8 мДопустимий діаметр часток25 ммТип рідини, що перекачуєтьсябрудна водаВитрати палива3.6 л/годХарактеристики двигуна і прибудуйТіп паливабензинПотужність, к.с.6.8 к.с.Обсяг масляного картера0.8 лМодель двигунаHonda GX240Тип двигуна4-тактнийВиробник двигунаHondaКонструктивні та функціональні особливостіПризначеннядля буріння свердловин для відкачування стічних вод для відкачування каналізації Кількість циліндрів1Додаткова інформаціяДіаметр патрубка80 ммГарантія12 месяцівГабарити650x470x620 ммКласпрофесійнийВага50 кгКраїна походженняЯпоніяВиробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію або характеристики моделі без повідомлення продавця.Відгуки покупців 2 Додати відгукСортуванняЗа датоюНайкориснішіБогдан Мельничук, ВинницаВідмінний07.12.2021Самая стойкая помпа на рынке Украины для перечачки воды даже с песком. Хвалена хонда слугує удвічі меншою. Дайшиш ще японським робить різницю! ВідповістиКорисний відгук? 1 0РусланВідмінний30.09.2013Та же Honda только в профиль!!! Двигун той самий, мушлі однакові — дайшиновські (у ходи в тому числі). Вирізняються рамою, назвою та ціною. Яка в хонді за бренд на лад вища. ВідповістиКорисний відгук? 1 0Андрій28.11.2016 Це точно?
Адже в Хонди крильчатка злегка під конус, а в Дайшина пряма має бути.
Написати відгук про товар

Погано

Так собі

Нормальний

Добре

Чудово

Переваги:

Недоліки:

Коментар

Основні
ВиробникDaishin
  • Ціна: 84 924 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner