Кошик
667 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Інтернет - Магазин Банка - юа
+380 (68) 580-68-03
+380 (93) 382-83-03
-8%
Електричний міксер AGP EV 32, фото 2

Електричний міксер AGP EV 32

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Опис моделі AGP EV 32

Електричний міксер AGP EV 32

Електричний міксер AGP EV 32 — це чудовий помічник під час змішування фарби, бетону, клею та ін. Гумове покриття неабияк підвищує контроль процесу, а дизайн ручок, виготовлений під кутом 15о, неабияк підвищує продуктивність і знижує втому. Також для підвищення комфорту роботи є функція зниження вібрації.

Миксер AGP EV 32 обладнаний потужним електродвигуном на 800 Вт. Патрон призначений для насадок для змішування не більш ніж 105 мм у діаметрі. Потужна та сучасна електроніка дає змогу цьому інструменту обертати насадку з максимальною швидкістю до 750 об/хв.

Ви можете купити алмазний дриль AGP DM 160 на нашому сайті за вигідною ціною з доставкою по Україні.

ДокладнішеТехнічні характеристики AGP EV 32 Робочі параметриКількість швидкостей1Максимальні обороти450 об/хвПосадочне місцеМ14Характеристики двигуна і пристроюЖивленнявід мережіПотужність, Вт800 ВтНапругаоднофазний (220 В)Тип двигунащітковийКонструктивні та функціональні особливостіКількість мішалок1Тип патронапід різьбуФункція реверсубез реверсаПризначеннядля будівельних сумішей для штукатурки для шпаклівки Регулювання оборотівз регулюваннямТип хвата2-ма рукамиДодаткова інформаціяТип товарудриль-міксериВага2.9 кгГарантія12 месяцівГабарити322х252х190 ммКласпрофесійнийКраїна походженняТайваньКомплектація

- Міксер;

- насадка для змішування

Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію або характеристики моделі без повідомлення продавця.Відгуки покупців Додати відгук×Поки немає відгуківНаписати відгук про товар

Погано

Так собі

Нормальний

Добре

Чудово

Переваги:

Недоліки:

Коментар

Основні
ВиробникAGP
  • Ціна: 6 095 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner