odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Автоматична кавомашина Dr. Coffee Coffeecenter

Код:734140
Є в наявності
Автоматична кавомашина Dr. Coffee Coffeecenter фото
Автоматична кавомашина Dr. Coffee Coffeecenter фото
Автоматична кавомашина Dr. Coffee Coffeecenter фото
Автоматична кавомашина Dr. Coffee Coffeecenter фото
Автоматична кавомашина Dr. Coffee Coffeecenter фото
Автоматична кавомашина Dr. Coffee Coffeecenter фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
Кавовий запас у додачу
cashback iconКешбек 1 397 ₴
139 799
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Автоматична кофемашина Dr. Coffee Coffeecenter

Dr. Coffee Coffeecenter — надзвичайно проста в обслуговуванні та напрочуд розумна автоматична кавоварка з різноманітними напоями та сучасними технічними рішеннями. Вона відрізняється величезною різноманітністю напоїв, більшість з яких можна легко приготувати в один дотик. Щоб покращити смак кожного сорту кави, ця машина оснащена спеціально виготовленою керамічною кавомолкою, що дозволяє досягти ідеального помелу. А великий контейнер для кавових зерен та три додаткові вбудовані контейнери для порошку забезпечують надзвичайно багатий вибір напоїв. Таким чином, ви легко зможете приготувати ідеальну каву, чай, гарячий шоколад, матчі та інші напої як з зерен, так і з порошку, з добавками або без них. Крім того, Coffeecenter сумісна з розумними IoT пристроями та мобільними платежами, оснащена повнокольоровим екраном діагоналлю 10,1 дюйма та системою автоматичного очищення, завдяки чому проста не лише у користуванні, а й обслуговуванні.

До 200 чашок кави на день

Ця стильна та інноваційна кавоварка може підключатися безпосередньо до водопроводу, працює дуже швидко і здатна виробляти до 200 чашок кави на день. Тому Coffeecenter стане відмінним вибором для всіх представників сегменту HORECA та великих офісів, які висувають дуже високі вимоги до якості кави та бажають порадувати своїх співробітників, гостей та клієнтів неймовірно широким вибором напоїв.

Заварювальна система ємністю 21 г

Автоматична кофемашина Coffeecenter призначена для інтенсивного комерційного використання та виготовлена тільки з матеріалів найвищої якості. Так, її камера зварювання з регульованим об'ємом кави від 7 до 21 грама має металевий корпус, що гарантує надійну роботу і дозволяє визначити оптимальну кількість кави для кожного рецепта. А система заварювання із використанням високого/низького тиску допомагає налаштувати процес екстракції особливо точно.

Завжди свіжий помел

Ефективна кавомолка з плоскими керамічними дисками забезпечує рівномірний і точний помел, а дев'ять варіантів ступеня помелу дозволяють досягти ідеального аромату кави на виході.

Висока ефективність та швидкість заварювання

Запатентована система приготування кави з двома нагрівальними елементами забезпечує високу продуктивність та швидке приготування напоїв, а водонагрівач на 3 л дозволяє готувати навіть більші порції напоїв без найменшої паузи.

Напої на будь-який смак

Який би напій ви не вибрали - американо, капучино, латте, лунго, ристретто, флет-вайт, еспресо, гарячий шоколад або чай - ця кавоварка з легкістю приготує вам його. Вона має 24 сорти напоїв у меню, а також цілих три контейнери для порошку та добавок та два міксери, що дозволяє їй пропонувати дуже широкий асортимент рецептів. З іншого боку, Dr. Coffee Coffeecenter без проблем готує чудові капучіно та латте на вендінговому сухому молоці. Тому вам не потрібно додатково обслуговувати та мити молочну систему, встановлювати контейнери для молока чи навіть холодильники. А автоматичний цикл промивання та очищення кавоварки спрощує щоденний догляд, щоб кава завжди мала приголомшливий смак.

Простота управління та персоналізація

Dr. Coffee Coffeecenter може виконати бажання навіть найдосвідченішого поціновувача кави в одну мить — простим дотиком до кольорового сенсорного екрану діагоналлю 10,1 дюйма. Крім вибору напоїв з меню, за його допомогою ви також можете змінювати самі рецепти (ступінь помелу, міцність і температуру напою, об'єм порції, об'єм молока та молочної пінки) та їх назви, зберігати їх у пам'яті машини та використовувати у будь-який момент. А також завантажувати та програвати на екрані кавоварки різні фотографії, відео та рекламні ролики. І відстежувати стан самої машини — інтелектуальна графічна система попереджень повідомить вас, коли кавову гущавину потрібно викинути або коли машині необхідно запустити автоматичне очищення.

Просунуте програмне забезпечення

Програмована система попереднього нагріву дозволяє встановити автоматичний час включення та вимикання та насолоджуватися ідеальною кавою з першої чашки. Більше того, сучасне програмне забезпечення кавоварки дає можливість використовувати систему телеметрії, щоб віддалено бачити інформацію про використання інгредієнтів та необхідність технічного обслуговування, а також налаштувати безконтактну оплату (працює з SIM-картою або бездротовим підключенням до інтернету). Дозвольте сучасним технологіям полегшити ваше життя та зробити бізнес ще ефективнішим.

Економія енергії

Вбудована функція енергозбереження та режим ECO надійно захищають від непотрібної витрати електроенергії. Тому з Coffeecenter ви можете бути впевнені, що ресурси витрачаються найбільш оптимальним способом.

Характеристики

Основні характеристики

Вид
Взаємодія зі смартфоном

Ні

Тиск

19 бар

Кількість чашок, що одночасно готуються

2

Тип кави
Кількість ступенів помолу

9

Види напоїв
Регулювання міцності кави

Так

Оснащення

Капучинатор

Кавомолка

Індикатор наявності зерен

Індикація доступності

Знімна варильна група

Регульована висота дозатора/підставки

Експлуатація

Потужність

1950 Вт

Тип управління
Функції

Автоматичне відключення

Автоматичне очищення від накипу

Попереднє змочування

Подача гарячої води

Таймер

Функція енергозбереження

Можливість програмування

Автоматична промивка пристрої

Регулювання жорсткості води

Відстрочка старту

Можливість підключення до водопроводу

Регулювання температури кави

Приготування капучіно

Автоматичне

Ємність контейнера для зерен

1200 г

Ємність контейнера для відходів

70 порцій

Дисплей

Так

Додаткова інформація

Керамічні жорна

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Колір
Вага

37 кг

Вага в упаковці

40 кг

Габарити (ВхШхГ)

68 х 37 х 55 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

76 x 47 x 66 см

Комплектація

Кавомашина

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Автоматична кавомашина Dr. Coffee Coffeecenter