Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Тример акумуляторний Al-ko GT 2000 (113701)

Артикул: 92983
4 500 грн
4 999 грн
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Акумуляторний газонний тример AL-KO GT 2000 — це легкий догляд за газоном без особливих зусиль для початківців, із родини 18 V
AL-KO GT 2000 переконує своїми досконалими результатами косіння завдяки перевіреній якості AL-KO. Без вихлопних газів і надзвичайно тихий, зручний бездротовий садовий тример з акумулятором робить свою роботу в домашніх садах. Мала вага та практичне управління з регульованою додатковою ручкою полегшує Вам роботу у Вашому саду.

Технічні характеристики бездротового тримера AL-KO GT 2000 з літій-іонним акумулятором
AL-KO GT 2000 — дуже мобільний, простий у користуванні помічник для кожного власника саду. Пристрій має вагу лише 1,9 кг разом з акумулятором та ергономічну додаткову ручку. З шириною захвату 25 см тример забезпечує точну роботу по краю газону, під кущами та на стінах. 20-вольтовий літій-іонний акумулятор із тривалим терміном служби заряджається приблизно за 50 хвилин. Автоматичне регулювання волосіні для зрізування. Відкидний захисний пристрій захищає квіти та рослини та запобігає швидкому зносу волосіні під час роботи вздовж стін та огорож.
Ваша свобода: компактний акумуляторний тример AL-KO ідеально підходить для новачків. Завдяки тихому приводу Ваші сусіди не відчують жодних незручностей — Ви можете підстригати газон в будь-який час доби, незалежно від встановлених годин відпочинку.
Один акумулятор, численні садові інструменти: тример GT 2000 є частиною родини акумуляторних пристроїв для садів 18 V. Якщо Ви вже маєте пристрої Easy-Flex, Ви можете ними легко користуватися. Ваша перевага: гарантія 2 роки від виробника розповсюджується на акумуляторну батарею, що входить до комплекту.
Примітка: Інформація про поверхні площ газонів для косіння та час роботи наших бездротових акумуляторних пристроїв може відрізнятися залежно від характеру газону (висота трави, густота, ступінь зволоження тощо).

Купити акумуляторний тример AL-KO GT 2000 або знайти альтернативи
Тример AL-KO GT 2000 можна придбати в нашому інтернет-магазині або у наших спеціалізованих дилерів. Це ідеальний продукт, якщо Ви шукаєте легкий і зручний акумуляторний тример. Якщо Вам потрібен акумуляторний тример для більших площ або складних місць, ми рекомендуємо акумуляторний тример AL-KO GT 4030.

Наші переваги для Вас
Наша гарантія 2 роки від виробника поширюється також на акумулятор цього пристрою.

Технічні дані
Тип приводу Акумуляторний
Акумуляторна техніка AL-KO 18 V
Вага нетто, кг 1.5 KG
Телескопічна штанга Ні
Мах час роботи, 2.5 А год, хв 40 MIN
Height in cm 13.5 CM
Length in cm 115 CM
Вага брутто, кг 1.8 KG
Width in cm 17.5 CM
Line head type classic
Line Feed Automatic
Line diameter (mm) 1.65 MM
Line length (cm) 300 CM
Adjustable handle Так
Box Length in cm 91 CM
Сумісні акумуляторні батареї 113559, 113698
Гарантований рівень звукової потужності, LwA[дБ(A)] 96
Вал Ні
Діаметр вала, мм 25 MM
Ширина скошування ліскою, см 25 CM
Продуктова лінійка Easy
Бренд AL-KO

Просмотренные товары