Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Самокат iTrike SR 2-010-1 (blue)

Код: 790348
Оцінка користувачів:
5.0 1
Фото № 1 Самокат iTrike SR 2-010-1 (blue)Фото № 2 Самокат iTrike SR 2-010-1 (blue)Фото № 3 Самокат iTrike SR 2-010-1 (blue)Фото № 4 Самокат iTrike SR 2-010-1 (blue)Фото № 5 Самокат iTrike SR 2-010-1 (blue)Фото № 6 Самокат iTrike SR 2-010-1 (blue)Фото № 7 Самокат iTrike SR 2-010-1 (blue)Фото № 8 Самокат iTrike SR 2-010-1 (blue)

Основні характеристики

Всі характеристики

Зацікавив товар?

Наш продавець проконсультує вас.

Сервіс доступний з 10:00 до 20:00

Відеоконсультація
Продавець цього товару:

Товар в наявності

1 887 ₴ -183 ₴
1 704 ₴

Огляд Самокат iTrike SR 2-010-1 (blue)

Активний відпочинок

Яскравий, стильний самокат iTrike SR в цікавому виконанні стане хорошим подарунком для дитини 5 років і старше. Модель з можливістю регулювання по висоті підійде практично на будь-який зрість, а високий рівень навантаження, який витримує дека, дозволить активно експлуатувати транспорт протягом декількох років поспіль. Такий самокат допоможе з ранніх років долучити вашу дитину до спорту, щоб з користю для здоров'я проводити кожну хвилину прогулянки на свіжому повітрі.

Фото 1 iTrike SR
Фото 2 iTrike SR

Практичний підхід

Розкладна конструкція полегшує зберігання і транспортування самоката в неробочий час. Компактна модель не займає багато місця на полиці і вільно поміщається в багажнику, крім того, дитина зможе навіть самостійно переносити самокат вручну, адже вага алюмінієвої рами надзвичайно мала. Складна підставка біля основи платформи дозволить поставити самокат строго вертикально, не використовуючи додаткових пристосувань, що забезпечить додаткову точку опори і підвищить безпеку.

Яскравий дизайн

Міцна рама і дека з алюмінію витримують користувача масою до 70 кг, що робить iTrike SR відповідним навіть для деяких дорослих. Вузька платформа дозволяє здійснювати всілякі трюки і різкі маневри, дає можливість швидко набирати швидкість і вільно об'їжджати перешкоди. Матеріал виконання має гарну зносостійкість, виглядає стильно і сучасно, довговічний і простий у догляді. Вибір нейтрального кольору забезпечує універсальність, модель актуальна як для дівчинки, так і для хлопчика.

Фото 3 iTrike SR
Фото 4 iTrike SR

Чудова маневреність

Пара великих поліуретанових коліс діаметром по 20 см гарантують щільне зчеплення з дорогою і дозволяють набрати пристойну швидкість. Матеріал досить міцний і якісний, мало схильний до зовнішніх пошкоджень і стійкий до зносу, що ідеально для складних дорожніх покриттів. До того ж, поліуретан забезпечує хорошу амортизацію і в той же час непогану накатистість, що дозволяє з успіхом використовувати самокат на найскладніших треках.

Висока якість збірки

Зручна система регулювання висоти положення керма дозволить в лічені хвилини адаптувати модель під зріст юного користувача. Максимально доступний поріг підйому на 99 см, що актуально для широкої вікової групи. Кермо класичної конструкції зі зручними прогумованими ручками, що перешкоджають ковзанню, дозволяє легко і без зусиль здійснювати повороти і змінювати напрямок. Надійне ножне гальмо дозволить плавно і без різких ривків зупинити iTrike SR на особливо складних ділянках.

Фото 5 iTrike SR

Характеристики

Основні

Тип Міський
Вікова група від 5 років
Максимальне навантаження 75 кг

Конструкція

Конструкція Складна
Тип колес Литі
Кількість коліс 2 шт.
Діаметр передніх коліс 200 мм
Діаметр заднього(іх) колеса 200 мм
Матеріал коліс ПВХ
Матеріал рами Алюміній
Гальмо Ножне

Відгуки і питання:

1

Оцінка користувачів

5
Відгуки (1)

Основні характеристики

  • Дизайн
    5.0
  • Якість
    3.0
  • Комфорт при їзді
    5.0
Рекомендують
+100 ₴ за корисний відгук
?
  • Відгуки (1)
  • Питання (1)

За оцінкою

5
Відгук -
Рекомендую
Відгук -
Рекомендую
Колір: Green

самокат очень лёгкий, но в то же время прочный , складывается для транспортировки , присутствует хороший накат , очень яркая расцветка - рекомендую этот товар к покупке