Купити ШИНИ Sava Intensa UHP 2 205/50R17 93Y
СЕРТИФІКОВАНИЙ ПРОДАВЕЦЬ certificateIcon

SAVA Intensa UHP 2 205/50R17 93Y

Оцінка покупців: 0
Артикул: 48457
3 318 грн
Доступно: 8 шт.
Увага, у деяких ситуаціях продаж шин здійснюється виключно комплектом (4 шт.)
Наші переваги
З НАМИ ЗРУЧНО
CХОЖІ ЗАПИТИ

Інші моделі у типорозмірі 205/50 R17 літо

Літня шина Sava Intensa UHP 2 205/50R17 93Y - це якісний продукт, розроблений спеціально для вимогливих водіїв. Шина має високі експлуатаційні характеристики, гарантуючи безпеку і комфорт на дорозі.

Завдяки інноваційним технологіям, шина Sava Intensa UHP 2 забезпечує відмінне зчеплення з дороги навіть на високих швидкостях. Протектор має спеціальну конструкцію, що підвищує маневреність та стійкість автомобіля на поворотах і гальмуванні. Він добре витримує навантаження і забезпечує покращений контроль над автомобілем.

Шина Sava Intensa UHP 2 має оптимальну комбінацію м'якості гуми і різких плечей, що забезпечує високу стабільність на дорозі і скорочує гальма за рахунок швидкого розподілу навантаження. Вона також пропонує покращену систему відведення води, що забезпечує гарне зчеплення під час дощу і знижує ризик аквапланування.

Шина Sava Intensa UHP 2 205/50R17 93Y відрізняється тривалим терміном служби і мінімальним рівнем шуму під час руху, що забезпечує комфортну поїздку на будь-яких дорожніх покриттях. Вона підходить для широкого спектра автомобілів і забезпечує надійну та стабільну їзду під будь-якими умовами.

Гума Сава Intensa UHP 2 призначена для сезону літо. Як купити та сплатити гуму в Україні дивись на сторінці Оплата та доставка

Бренд:
Модель:
Сезонність:
літні
Макс. навантаження::
93(650 кг)
Індекс швидкості:
Y(300 км/г)
Посилення
XL
Рік виробництва:
23р 17тиж
Країна:
Німеччина

Для написання відгуків необхідна авторизація на сайті.

Відгуків поки немає.

certificate certificate